آشپزخانه

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید

انار
آشپزخانه

خواص شگفت‌انگیز انار و پیشگیری از بیماری‌ها

انار یکی از میوه‌های پرخاصیت و خوشمزه است که علاوه بر طعم لذیذ، خواص فراوانی برای سلامت بدن دارد. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌هاست که به بهبود سلامت قلب، پوست، مو و پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کند. خواص انار برای سلامت پوست انار غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل پروآنتوسیانیدین و فلاونوئید […]

خواص شگفت‌انگیز انار و پیشگیری از بیماری‌ها خواندن نوشته »

خمیر سمبوسه
آشپزخانه

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی نرم و خوشمزه + نکات طلایی آشپزی

سمبوسه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی به ویژه در مناطق جنوبی کشور است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود. برای داشتن سمبوسه‌ای خوشمزه و تازه، یکی از مهم‌ترین مراحل، آماده‌سازی خمیر سمبوسه است. در این راهنما، شما به سادگی می‌توانید خمیر سمبوسه خانگی را تهیه و در منزل استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه خمیر

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی نرم و خوشمزه + نکات طلایی آشپزی خواندن نوشته »

مربا
آشپزخانه

نکات طلایی برای تهیه مربای خانگی خوشمزه و بدون شکرک

برای داشتن یک مربای خوشمزه، رعایت چند نکته مهم ضروری است. ظرف مناسب، میزان شکر، زمان جوشیدن و غلظت شربت نقش اساسی در کیفیت مربای شما دارند. مزایای تهیه مربا در خانه مربای خانگی علاوه بر طعم عالی، به شما امکان کنترل میزان قند و اطمینان از عدم وجود مواد افزودنی را می‌دهد. علاوه بر

نکات طلایی برای تهیه مربای خانگی خوشمزه و بدون شکرک خواندن نوشته »

عدسی با رشته
آشپزخانه

طرز تهیه عدسی با رشته | غذای محلی سقز با طعمی بی‌نظیر و خوشمزه

عدسی با رشته یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر سقز در کردستان است که ظاهر و بافتی شبیه عدسی معمولی دارد. در این مقاله از آشپزخانه درهم آباد با طرز تهیه، نکات طلایی و راز خوشمزه شدن این غذای خوش‌عطر آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه عدسی با رشته عدس آشی: یک پیمانه

طرز تهیه عدسی با رشته | غذای محلی سقز با طعمی بی‌نظیر و خوشمزه خواندن نوشته »

سالاد اندونزی
آشپزخانه

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی | آموزش مرحله به مرحله

سالاد اندونزی یکی از محبوب‌ترین سالادهای رنگارنگ و مغذی است که می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا حتی وعده اصلی سرو کرد. این سالاد با ترکیبی از سبزیجات پخته، سیب زمینی، کالباس و سس مایونز طعمی منحصر به فرد و دوست‌داشتنی دارد. مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی سیب زمینی: ۵۰۰ گرم گوجه

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی | آموزش مرحله به مرحله خواندن نوشته »

سالاد ذرت
آشپزخانه

طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مقوی با کلم و هویج | آموزش مرحله به مرحله

سالاد ذرت یکی از محبوب‌ترین سالادها در میان خانواده‌ها و به ویژه کودکان است. این سالاد با ترکیب رنگارنگ کلم، هویج، کشمش و ذرت شیرین، علاوه بر طعم دلپذیر، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. می‌توانید این سالاد را به عنوان میان وعده، پیش‌غذا یا دسر سرو کنید و از طعم تازه و مغذی آن لذت

طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مقوی با کلم و هویج | آموزش مرحله به مرحله خواندن نوشته »

سالاد ماکارونی
آشپزخانه

طرز تهیه سالاد ماکارونی مرغ خوشمزه | نکات طلایی و مرحله‌ای

سالاد ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار بین تمام سنین به‌ویژه کودکان است که هم خوشمزه است و هم مواد مغذی زیادی دارد. این سالاد را می‌توان به عنوان وعده اصلی یا غذای مهمانی و دورهمی سرو کرد. انتخاب سس مناسب برای سالاد ماکارونی برای تهیه سالاد ماکارونی، سس نقش مهمی دارد. انواع مختلفی از سس‌ها

طرز تهیه سالاد ماکارونی مرغ خوشمزه | نکات طلایی و مرحله‌ای خواندن نوشته »

آش اوماج
آشپزخانه

آش اوماج آذربایجان | طرز تهیه آسان و خوشمزه با نکات طلایی

آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است که با ترکیبی از عدس، سبزیجات معطر و گلوله‌های کوچک آردی تهیه می‌شود. در ادامه با طرز تهیه کامل و نکات مهم این آش سنتی آشنا می‌شوید. مواد لازم برای آش اوماج عدس: ۱ پیمانه سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه):

آش اوماج آذربایجان | طرز تهیه آسان و خوشمزه با نکات طلایی خواندن نوشته »

پف کردن کیک
آشپزخانه

10 نکته طلایی برای پف کردن کیک خانگی: راز کیک‌های اسفنجی و نرم

پف کردن کیک یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کیک پزی در خانه است. در این مقاله، تمام ترفندهای عملی و علمی برای داشتن کیک اسفنجی، پوک و خوش‌مزه را خواهید آموخت. چرا کیک شما خوب پف نمی‌کند؟ اغلب مشکل پف نکردن کیک به ترکیب مواد، دمای فر یا روش هم زدن برمی‌گردد. رعایت نکات ساده می‌تواند

10 نکته طلایی برای پف کردن کیک خانگی: راز کیک‌های اسفنجی و نرم خواندن نوشته »

پیمایش به بالا