آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

طرز تهیه قابلیپلو خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه قابلیپلو: طرز تهیه قابلیپلو خوش طعم و لذیذ که از افغانستان به ایران و دیگر نقاط آسیای مرکزی…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ راز یک پیشغذای جذاب
طرز تهیه سالاد الویه مجلسی: سالاد الویه یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین پیشغذاهای ایرانی است که بهخاطر طعم دلچسب و…
بیشتر بخوانید » -

کیک بدون فر؛ دستور پخت آسان و خوشمزه برای همهجا و همهوقت!
طریقه درست کردن کیک بدون فر: کیک همیشه یکی از محبوبترین شیرینیها است اما نبود فر یا دسترسی محدود به…
بیشتر بخوانید » -

کیک هل کویتی؛ معطر و دلپسند
کیک هل کویتی: کیک هل کویتی، کیکی اصیل و معطر از جنوب خلیج فارس است که با ترکیب هل، کره…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه سوپ رنگینکمان؛ ترکیبی پر از رنگ، طعم و انرژی!
طرز تهیه سوپ رنگینکمان: اگر دنبال یک غذای سبک، سرشار از مواد مغذی و در عین حال خوشرنگ و چشمنواز…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه قهوه ترک؛ رایحهای اصیل از دل خاورمیانه
طرز تهیه قهوه ترک: قهوه ترک؛ سنتیترین عطر جهان در فنجانی کوچک قهوه ترک فقط یک نوشیدنی نیست، یک تجربه…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه فالوده شیرازی اصیل
طرز تهیه فالوده شیرازی : فالوده شیرازی یکی از محبوبترین دسرهای سنتی ایران است که طعم بینظیر و خنکی آن،…
بیشتر بخوانید » -

کیک بادام بدون آرد؛ خوشمزگی در سادگی مطلق
کیک بادام بدون آرد: اگر بهدنبال یک کیک متفاوت، سالم و بدون آرد هستید، کیک بادام دقیقاً همان گزینهایست که…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه پاستا بادمجان و گوجه؛ برای عاشقان طعمهای خاص
طرز تهیه پاستا بادمجان و گوجه: وقتی بادمجان نرم و خوشطعم با گوجههای تازه و پاستای داغ ترکیب میشود، نتیجهاش…
بیشتر بخوانید »








