آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

طرز تهیه چای سبز ماچا | دستور ماچا لاته ژاپنی با شیر
چای سبز ماچا نوعی چای پودری سنتی ژاپنی است که رنگی سبز-پستهای و طعمی خاص دارد. این چای یکی از…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه گالیله آناناس؛ دسر خوشطعم و تابستانی
طرز تهیه گالیله آناناس: اگر به دنبال یک دسر خوشمزه، سبک و خوشعطر برای تابستان یا مهمانیهای دوستانه هستید، گالیله…
بیشتر بخوانید » -

ترشی هلو؛ ترکیبی متفاوت از شیرینی و ترشی
آموزش درست کردن ترشی هلو: ترشیها همیشه جایگاه ویژهای در سفره ایرانی دارند. از خیارشور گرفته تا ترشی بادمجان، همه…
بیشتر بخوانید » -

دستور پخت کباب حسینی؛ طعمی اصیل و سنتی ایرانی
دستور پخت کباب حسینی: کباب حسینی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که معمولاً در ایام خاص مانند…
بیشتر بخوانید » -

چای سبز: نوشیدنی معجزهآسا برای سلامتی، لاغری و پوست شفاف!
خواص چای سبز به قدری بیشمار است که میتوان آن را درمان تمام بیماریها و راهی برای زیبایی و تناسب…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه فلافل آبادانی خانگی | ترد، خوشمزه و مجلسی در خانه
فلافل، یکی از محبوبترین غذاهای جنوبی است که با طعم تند و لذتبخش خود، هر کسی را مجذوب میکند. این…
بیشتر بخوانید » -

راز خوشمزهترین سس جوجه کباب | چاشنی مخصوص جوجه کباب خانگی
راز خوشمزگی هر جوجه کبابی، در سس مخصوص نهفته است که قبل از پخت، جوجهها را در آن خوابانده و…
بیشتر بخوانید » -

سوپ کاهو؛ غذایی سبک و سالم برای هر فصل
سوپ کاهو؛ غذایی سبک و سالم برای هر فصل سوپها همیشه جزو انتخابهای سالم و سبک برای وعدههای غذایی…
بیشتر بخوانید » -

شیرینی خرمایی؛ ترکیبی سنتی و انرژیبخش
طرز تهیه شیرینی خرمایی شیرینیها همیشه بخشی جدانشدنی از سفرههای ایرانی بودهاند. از عید نوروز تا مهمانیهای خانوادگی، هر بار…
بیشتر بخوانید »








