آشپزخانه

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید

بروکستا
آشپزخانه

طرز تهیه بروسکتا گوجه فرنگی با ریحان تازه | پیش غذای ایتالیایی خوشمزه در ۱۰ دقیقه

اگر به دنبال یک پیش غذای سبک، گیاهی و خوشمزه هستید، بروسکتا گوجه فرنگی بهترین گزینه است. این اسنک ایتالیایی با مواد اولیه ساده و طعمی بی‌نظیر، می‌تواند میز شما را زیبا و دلپذیر کند. با نکات سرآشپز و ترفندهای خاص، طعم این پیش غذا را به سطح حرفه‌ای ارتقاء دهید. مواد لازم برای تهیه […]

طرز تهیه بروسکتا گوجه فرنگی با ریحان تازه | پیش غذای ایتالیایی خوشمزه در ۱۰ دقیقه خواندن نوشته »

خوراک لوبیا
آشپزخانه

خوراک لوبیا چیتی و قرمز | ۹ راز طلایی برای خوشمزه‌ترین خوراک خانگی

خوراک لوبیا یکی از محبوب‌ترین غذاها در سراسر جهان است و با روش‌های مختلف می‌توان آن را بسیار خوشمزه و مقوی تهیه کرد. در این مقاله، تکنیک‌ها و نکات حرفه‌ای برای پخت خوراک لوبیا چیتی و قرمز ارائه شده است تا غذایی لذیذ و به یادماندنی داشته باشید. ۱. خیساندن لوبیا برای پخت سریع و

خوراک لوبیا چیتی و قرمز | ۹ راز طلایی برای خوشمزه‌ترین خوراک خانگی خواندن نوشته »

The Complete Guide to Cooking All Types of Steaks
آشپزخانه

راهنمای کامل پخت انواع استیک

انواع استیک و روش پخت آن استیک یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا و البته در ایران هم طرفداران زیادی دارد. چه در یک رستوران لوکس و چه در خانه، پختن استیک به شیوه درست، نیازمند شناخت برش‌های مختلف گوشت و آشنایی با درجات پخت آن است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند استیک تنها یک روش

راهنمای کامل پخت انواع استیک خواندن نوشته »

Getting to know the types of Iranian bread
آشپزخانه

آشنایی با انواع نان ایرانی

انواع نان ایرانی؛ سفری خوشمزه در میان نان‌های سنتی و محلی نان یکی از اصلی‌ترین عناصر سفره‌ی ایرانی است و جایگاهی ویژه در فرهنگ، تاریخ و حتی آیین‌های ما دارد. از دیرباز تا امروز، مردم ایران بسته به شرایط آب‌وهوایی، نوع آرد و ذائقه محلی خود، نان‌های متنوعی را پخته‌اند. در این مقاله با معروف‌ترین

آشنایی با انواع نان ایرانی خواندن نوشته »

How to make Mazandarani Nardoun Stew
آشپزخانه

طرز تهیه خورش ناردون مازندرانی

طرز تهیه خورش ناردون مازندرانی؛ خورشتی ترش و خاص با طعم انار خورشت ناردون (یا مرغ ناردونی) یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که به خاطر طعم ترش ملایم و رایحه انار، به ویژه در ماه‌های پائیزی و زمستانی محبوبیت زیادی دارد. در این دستور می‌آموزید چگونه با مرغ، رب انار، دانه‌ی انار و

طرز تهیه خورش ناردون مازندرانی خواندن نوشته »

Easy way to make Rashti vegetable stew
آشپزخانه

طرز تهیه آسان قورمه سبزی رشتی

طرز تهیه قورمه سبزی رشتی؛ خورشتی خاص شمالی با عطر و طعم متفاوت قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین خورشت‌های ایرانی است، اما وقتی پای شمال کشور به میان می‌آید، این غذا رنگ و بویی تازه می‌گیرد. قورمه سبزی رشتی خورشتی است با سبزی‌های محلی شمالی، لوبیای مخصوص و طعمی ترش و خوشایند که آن را

طرز تهیه آسان قورمه سبزی رشتی خواندن نوشته »

لیمو عمانی
آشپزخانه

طرز تهیه لیمو عمانی تازه و بدون تلخی در خانه | آموزش کامل و مرحله‌ای

لیمو عمانی، همان لیمو ترش خشک شده، یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها در غذاهای ایرانی است. استفاده از لیمو عمانی باعث طعم و عطری فوق‌العاده در خورش‌ها و غذاهای سنتی می‌شود. در این مقاله، شما می‌آموزید چگونه در خانه لیمو عمانی تازه و خوش‌طعم تهیه کنید. لیمو عمانی چیست و چه کاربردی دارد؟ لیمو ترش شیرازی

طرز تهیه لیمو عمانی تازه و بدون تلخی در خانه | آموزش کامل و مرحله‌ای خواندن نوشته »

برنج قرمز
آشپزخانه

طرز تهیه برنج قرمز چینی با سبزیجات تازه | غذای سالم و خوشمزه

برنج قرمز یکی از غذاهای محبوب در چین است که با خانواده منوکولین‌ها شناخته می‌شود و دارای کوآنزیم HMG (لواستاتین) است که به کاهش فعالیت آنزیم‌های بازدارنده کمک می‌کند. این برنج با ترکیب سبزیجات تازه و ادویه‌های خوشمزه، غذایی سالم و خوشمزه برای خانواده شما ایجاد می‌کند. مواد لازم برای برنج قرمز برنج خیس کرده:

طرز تهیه برنج قرمز چینی با سبزیجات تازه | غذای سالم و خوشمزه خواندن نوشته »

برنج سوشی
آشپزخانه

طرز تهیه برنج سوشی ژاپنی در خانه | آموزش مرحله‌به‌مرحله برنج سوشی اصل

برنج سوشی یکی از پایه‌های اصلی غذاهای ژاپنی و آسیای شرقی است و تهیه صحیح آن برای علاقه‌مندان به سوشی اهمیت زیادی دارد. در این مطلب، روش کامل پخت و آماده‌سازی برنج سوشی را به صورت مرحله‌به‌مرحله آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه برنج سوشی برنج سفید دانه کوتاه: ۳ پیمانه سرکه مخصوص سوشی: ⅓

طرز تهیه برنج سوشی ژاپنی در خانه | آموزش مرحله‌به‌مرحله برنج سوشی اصل خواندن نوشته »

پیمایش به بالا