آشپزخانه

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید

میرزا قاسمی با سبزیجات خانگی؛ غذای اصیل شمالی با طعمی تازه
آشپزخانه

میرزا قاسمی با سبزیجات خانگی؛ طعمی اصیل با عطر سبز تازه

آموزش درست کردن میرزا قاسمی با سبزیجات:   طرز تهیه میرزا قاسمی با سبزیجات خانگی؛ غذای اصیل شمالی با طعمی تازه بگیرید؛ غذایی شمالی، خوشمزه و سالم که با بادمجان کبابی، سیر تازه و تخم‌مرغ تهیه می‌شود.میرزا قاسمی یکی از معروف‌ترین غذاهای شمال ایران است که طعم دودی بادمجان، عطر سیر و نرمی تخم‌مرغ را در […]

میرزا قاسمی با سبزیجات خانگی؛ طعمی اصیل با عطر سبز تازه خواندن نوشته »

طرز تهیه نخود پلو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی فراموش‌نشدنی
آشپزخانه

طرز تهیه نخود پلو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی فراموش‌نشدنی

طرز تهیه نخود پلو : نخود پلو، از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی، با ترکیب نخود، برنج و گوشت تهیه می‌شود. در این آموزش،  طرز تهیه نخود پلو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی فراموش‌نشدنی را همراه با فوت‌وفن‌های لذیذتر شدن آن یاد می‌گیرید. نخود پلو؛ ترکیبی از سلامت و طعم سنتی نخود پلو

طرز تهیه نخود پلو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی فراموش‌نشدنی خواندن نوشته »

طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچی با بافتی نرم
آشپزخانه

 طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی با بافتی نرم

 طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو : کیک اسفنجی کاپوچینو یکی از محبوب‌ترین دسرها برای طرفداران قهوه است. این کیک بافتی نرم و سبک دارد و عطر دل‌نشین کاپوچینو در هر لقمه‌ی آن حس می‌شود. اگر به دنبال یک دسر شیک، آسان و خوش‌طعم برای مهمانی‌ها یا عصرانه‌های خانگی هستید. آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو

 طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی با بافتی نرم خواندن نوشته »

طرز تهیه پنکیک خانگی نرم و پف‌دار
آشپزخانه

طرز تهیه پنکیک خانگی نرم و پف‌دار

طرز تهیه پنکیک: پنکیک یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه یا میان‌وعده است که با طعمی دلنشین و ظاهری اشتهابرانگیز، می‌تواند روز شما را شیرین‌تر کند. تهیه پنکیک در خانه نه‌تنها آسان است، بلکه با استفاده از مواد اولیه ساده، می‌توانید پنکیکی حرفه‌ای بپزید. مواد لازم برای پنکیک خانگی نرم و پف‌دار: ۱.۵ پیمانه آرد سفید

طرز تهیه پنکیک خانگی نرم و پف‌دار خواندن نوشته »

خورش کنگر اصیل و لذیذ
آشپزخانه

طرز تهیه خورش کنگر اصیل و لذیذ

طرز تهیه خورش کنگر: طرز تهیه خورش کنگر اصیل و لذیذ از خورش های پرطرفدار ایرانی است که در فصل بهار با طعمی منحصربه‌فرد طبخ می‌شود. این خورش با ترکیبی از کنگر، گوشت گوسفندی، سبزی‌های معطر و چاشنی‌های ترش، غذایی لذیذ و مفید برای سفره‌های ایرانی است. مواد لازم برای خورش کنگر اصیل و لذیذ

طرز تهیه خورش کنگر اصیل و لذیذ خواندن نوشته »

طرز تهیه مربای هویج خوش‌رنگ و مجلسی
آشپزخانه

طرز تهیه مربای هویج خوش‌رنگ و مجلسی

طرز تهیه مربای هویج: مربای هویج یکی از محبوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین مرباهای سنتی ایرانی است که با رنگی جذاب و عطری دل‌انگیز، سفره‌های صبحانه را زینت می‌بخشد. در ادامه، طرز تهیه این مربای خوشمزه را با دستوری آسان ارائه می‌دهیم تا به‌راحتی در منزل تهیه کنید. مواد لازم : هویج: ۵۰۰ گرم شکر: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه مربای هویج خوش‌رنگ و مجلسی خواندن نوشته »

طرز تهیه عدس پلو ایرانی اصیل
آشپزخانه

طرز تهیه عدس پلو ایرانی اصیل

طرز تهیه عدس پلو: عدس پلو ایرانی اصیل یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است. این غذا با ترکیب ساده‌ای از برنج و عدس تهیه می‌شود. با افزودن ادویه‌ها، کشمش و گاهی گوشت، طعمی لذیذ پیدا می‌کند. انتخاب مواد اولیه تازه برای تهیه عدس پلو ایرانی اصیل، از عدس مرغوب و تازه استفاده کنید.

طرز تهیه عدس پلو ایرانی اصیل خواندن نوشته »

آب‌دوغ‌خیارطعم دار؛ خنک، خوشمزه
آشپزخانه

آب‌دوغ‌خیارطعم دار؛ خنک، خوشمزه

طریقه درست کردن آب‌دوغ‌خیار : با رسیدن تابستان، خیلی‌ها برای رفع گرما و عطش سراغ یک کاسه آب‌دوغ‌خیار طعم دار خنک و خوشمزه می‌روند. این غذای سنتی و نوستالژیک ایرانی، با ترکیبی از ماست، خیار، سبزی معطر، نان خشک و گردو، بدن را خنک و سرشار از مواد مغذی می‌کند. چرا کشمش به آب‌دوغ‌خیار اضافه

آب‌دوغ‌خیارطعم دار؛ خنک، خوشمزه خواندن نوشته »

شربت به لیمو تابستانی؛ خنک و دلچسب
آشپزخانه

شربت به لیمو تابستانی؛ خنک و دلچسب

آموزش درست کردن شربت به لیمو: در روزهای گرم، هیچ‌چیز مثل یک لیوان شربت به لیمو تابستانی؛ خنک و دلچسب حال آدم را خوب نمی‌کند. این نوشیدنی گیاهی، طراوت و آرامش را هم‌زمان به شما هدیه می‌دهد. طعم ملایم، عطر دل‌انگیز و خاصیت‌های درمانی، آن را به یک نوشیدنی ایده‌آل تابستانی تبدیل کرده است.  

شربت به لیمو تابستانی؛ خنک و دلچسب خواندن نوشته »

پیمایش به بالا