آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

چطور خورش خلال مجلسی بپزیم؟
خورش خلال کرمانشاهی: جواهری از آشپزی سنتی ایران خورش خلال کرمانشاهی، مانند بسیاری از غذاهای ایرانی، ریشه در دوران باستان…
بیشتر بخوانید » -

رازهای پخت بلوندی پنیری خوش طعم
بلوندی پنیری؛ ترکیب خاص شیرینی و پنیر اگر از علاقهمندان دسرها و شیرینیهای خانگی هستید و بهدنبال یک دستور متفاوت…
بیشتر بخوانید » -

دستور پخت آش ترش گیلانی
آش ترش؛ غذایی اصیل و خوشطعم ایرانی آشها از قدیمیترین و اصیلترین غذاهای ایرانی هستند که در شهرها و مناطق…
بیشتر بخوانید » -

سس مایونز خانگی | طرز تهیه ساده و خوشمزه بدون مواد نگهدارنده
سس مایونز یکی از محبوبترین سسها در جهان است و برای طعمدهی به سالادها، ساندویچها و غذاهای فست فودی استفاده…
بیشتر بخوانید » -

فریز کردن ذرت | روشهای طلایی برای نگهداری طولانی و تازه ماندن ذرت
یاد بگیرید چگونه دانههای ذرت را جدا کنید، ذرت خام یا پخته را فریز کنید و بهصورت طولانیمدت تازه نگه…
بیشتر بخوانید » -

خواص شگفتانگیز ترنجبین | درمان، زیبایی پوست و مو + طرز مصرف
هشدار : اطلاعات این صفحه جهت آگاهی عمومی ارایه شده و عنوان مشاوره پزشکی تخصصی نیست. قبل از هرگونه استفاده…
بیشتر بخوانید » -

۱۰ فایده شگفتانگیز لوبیا سبز برای سلامتی و کاهش وزن
لوبیا سبز یکی از سبزیجات کم کالری و پرخاصیت است که حاوی فیبر بالا و آنتیاکسیدانهای مفید برای جلوگیری از…
بیشتر بخوانید » -

کوکوی لوبیا سبز تبریزی | طرز تهیه کوکوی سالم و خوشمزه ایرانی
کوکوی لوبیا سبز تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان آذربایجان شرقی است. این کوکو سبک و مقوی، گزینهای…
بیشتر بخوانید » -

آش قوروت قیله تبریز | دستور پخت سنتی، خوشمزه و محلی آذربایجان
آش قوروت قیله یا همان “قیله Ghayle” یکی از غذاهای سنتی و محلی آذربایجان شرقی است. در گذشته مردم قطعات…
بیشتر بخوانید »








