آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

طرز تهیه دمی گوجه خانگی | سریع، خوشمزه و مرحله به مرحله
دمی گوجه یکی از غذاهای سریع و ساده ایرانی است که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و طعم…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه عدس پلو خانگی مجلسی با گوشت، خرما و کشمش | آموزش مرحله به مرحله
عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که معمولاً در ماه محرم و در نذریها سرو میشود. این غذا…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه کلم پلو شیرازی مجلسی و خوشمزه
کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شیراز است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا…
بیشتر بخوانید » -

راز تهیه روغن دنبه بدون بو در خانه | شفاف، سالم و ۱۰ برابر بهتر از روغن نباتی!
بسیاری از افراد به خاطر بوی زهم دنبه از مصرف آن خودداری میکنند، اما با روش درست میتوان روغن دنبهای…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه مربای انجیر خانگی | مربای خوشرنگ و مجلسی مثل قنادی
اگر به دنبال یک مربای خانگی متفاوت و خوشطعم هستید، مربای انجیر بهترین انتخاب است. این مربا به خاطر طعم…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه کیک خیس ترکیهای شکلاتی | آموزش مرحلهبهمرحله با سس مخصوص
کیک خیس ترکیهای یکی از خوشمزهترین کیکهای شکلاتی است که هم کودکان و هم بزرگسالان عاشق بافت نرم و طعم…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه خامه کیک قنادی در خانه | دو روش حرفهای برای نان خامهای و تزیین کیک
اگر دوست دارید کیکها و شیرینیهای قنادی را در خانه تهیه کنید و از سالم و تازه بودن مواد مطمئن…
بیشتر بخوانید » -

چرا نباید آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی نگهداری کنیم؟
نگهداری مواد اسیدی مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در ظروف پلاستیکی میتواند اثرات منفی جدی بر سلامت انسان داشته باشد.…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه شربت آبغوره خانگی با عسل، رب انار | نوشیدنی تابستانی سالم و پرخاصیت
اگر به دنبال یک نوشیدنی تابستانی خنک، سالم و پرخاصیت هستید، شربت آبغوره خانگی گزینهای عالی است. در این مطلب…
بیشتر بخوانید »








