آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

راز ماندگاری برنج خام | روشهای شمالیها برای جلوگیری از شپشک و آفت
برنج یکی از اصلیترین مواد غذایی سفرههای ایرانی است. بیشتر خانوادهها همیشه مقداری برنج خام در خانه ذخیره میکنند. اما…
بیشتر بخوانید » -

رازهای ماندگاری سیب تا ۸ هفته | ترفندهای تازه نگه داشتن سیب در خانه
اگر به دنبال راهی برای تازه نگه داشتن سیب در منزل هستید، باید محل و شرایط مناسب نگهداری آن را…
بیشتر بخوانید » -

خواص زغال اخته | فواید شگفتانگیز و ارزش غذایی زغال اخته برای سلامت بدن
زغال اخته یکی از میوههای جنگلی پاییزی و سرشار از مواد مغذی است که نقش مهمی در بهبود سلامت انسان…
بیشتر بخوانید » -

ته دیگ ماست و تخم مرغی مجلسی و خوشمزه | رازهای طلایی شدن ته دیگ ایرانی
ته دیگ ماست و تخم مرغی یکی از محبوبترین تهدیگهای ایرانی است که بافت نرم و طلایی آن هر ذائقهای…
بیشتر بخوانید » -

راز و روش حرفهایها برای پخت آبگوشت خوشمزه و جا افتاده
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در جمعهای خانوادگی و مهمانیها جایگاه ویژهای دارد.…
بیشتر بخوانید » -

شیره انگور (دوشاب): فواید بینظیر برای سلامتی، پوست، مو و افزایش انرژی
شیره انگور یا دوشاب یکی از مغذیترین فرآوردههای طبیعی است که با طبع گرم و خواص بیشمار، نقش مؤثری در…
بیشتر بخوانید » -

خواص پنیر برای سلامتی، زیبایی و بدنسازی | فواید شگفت انگیز پنیر
آیا میدانید پنیر تنها یک ماده غذایی خوشمزه نیست، بلکه مجموعهای از ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینهای ضروری را در…
بیشتر بخوانید » -

خواص آب پنیر برای سلامتی و بدنسازی + طرز تهیه خانگی و عوارض احتمالی
آب پنیر یا سرم شیر، مادهای زرد رنگ است که هنگام تهیه پنیر یا ماست تولید میشود و اغلب دور…
بیشتر بخوانید » -

سوپ بروکلی بدون مرغ | پیش غذای سالم و مقوی برای تقویت سیستم ایمنی
سوپ بروکلی یک غذای سالم، مقوی و پرخاصیت است که به راحتی در خانه قابل تهیه میباشد. این سوپ سرشار…
بیشتر بخوانید »








