آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

مادلن؛ شیرینی کلاسیک فرانسوی
مادلن یکی از مشهورترین و محبوبترین شیرینیهای فرانسوی است که با شکل خاص و طعم لطیفش در سراسر جهان شناخته…
بیشتر بخوانید » -

تارت تاتن؛ دسر سیب کاراملی برعکس فرانسوی
تارت تاتن یکی از مشهورترین و محبوبترین شیرینیهای فرانسوی است که به دلیل طعم بینظیر و ظاهر جذابش در سراسر…
بیشتر بخوانید » -

کلافوتی؛ دسر سنتی فرانسوی با طعم میوه
کلافوتی (Clafoutis) یکی از دسرهای سنتی و محبوب فرانسه است که ریشه آن به منطقه لیموزن برمیگردد. این دسر خوشمزه…
بیشتر بخوانید » -

کرم بروله؛ دسر لوکس فرانسوی با لایه کاراملی
کرم بروله (Crème Brûlée) یکی از معروفترین دسرهای فرانسوی است که با طعم خامهای و لایه نازک کاراملی روی سطح…
بیشتر بخوانید » -

پریه؛ آب معدنی گازدار معروف فرانسه
پریه (Perrier) یکی از شناختهشدهترین برندهای آب معدنی گازدار در جهان است که از دل چشمههای طبیعی فرانسه به دست…
بیشتر بخوانید » -

کوک او ون؛ خوراک سنتی مرغ در شراب فرانسوی
کوک او ون (Coq au Vin) یکی از غذاهای سنتی و محبوب فرانسه است که با مرغ و شراب قرمز…
بیشتر بخوانید » -

آش ماکارونی خانگی؛ لذیذ و خوش طعم
طرز تهیه آش ماکارونی خانگی آش ماکارونی، ترکیبی ساده اما پر از طعم و خاطره، هم پیشغذا میشود و هم…
بیشتر بخوانید » -

کیک دارچینی خوشمزه؛ دستور آسان در خانه
طرز تهیه کیک دارچینی خانگی؛ دستور شیرینی معطر در روزهایی که هوا خنک است و عطر دارچین فضا را پر…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه باقالی پخته حرفهای در خانه | باقالی خشک و تازه، طعم بازاری
با شروع فصل سرما، کمتر کسی میتواند در برابر عطر و طعم وسوسهانگیز باقالی پخته مقاومت کند. این خوراکی محبوب…
بیشتر بخوانید »








