آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

کاپوناتا؛ خوراک سنتی سیسیلی
کاپوناتا یکی از غذاهای سنتی جزیره سیسیل در ایتالیا است که با بادمجان، گوجهفرنگی، کرفس و زیتون تهیه میشود. طعم…
بیشتر بخوانید » -

سوپلی؛ توپهای برنجی رم
سوپلی یکی از خوراکیهای معروف شهر رم در ایتالیا است. این غذا شباهت زیادی به آرانچینی دارد اما اندازه آن…
بیشتر بخوانید » -

فریتاتا ایتالیایی؛ املت خوشمزه و پرطرفدار
فریتاتا یکی از معروفترین غذاهای ایتالیایی است که شباهت زیادی به املت دارد اما ضخیمتر و پرملاتتر است. این غذا…
بیشتر بخوانید » -

پانزانلا چیست؟ سالاد نان و سبزیجات توسکانی
ایتالیا به سالادهای تازه و خوشمزهاش شهرت دارد، اما هیچکدام به اندازه پانزانلا نماد سادگی و اصالت آشپزی توسکانی نیستند.…
بیشتر بخوانید » -

آرانچینی چیست؟ توپهای برنجی سوخاری سیسیلی
اگر در خیابانهای پرهیاهوی سیسیل قدم بزنید، بدون شک بوی وسوسهکنندهای شما را به سمت دکههای غذا خواهد کشاند. این…
بیشتر بخوانید » -

بویابس؛ سوپ ماهی سنتی مارسی و نماد غذاهای دریایی فرانسه
اگر بخواهیم یکی از غذاهای کلاسیک و پرآوازه فرانسوی را معرفی کنیم، بدون شک بویابس (Bouillabaisse) در صدر فهرست قرار…
بیشتر بخوانید » -

کیش لورن؛ غذای کلاسیک فرانسوی
کیش لورن یکی از غذاهای سنتی و محبوب ناحیه لورن در شرق فرانسه است که در سراسر جهان شناخته شده…
بیشتر بخوانید » -

کروک موسیو؛ ساندویچ کلاسیک و خوشمزه فرانسوی
کروک موسیو یکی از نمادینترین غذاهای خیابانی و کافهای فرانسه است که با ترکیبی ساده و در عین حال لذیذ،…
بیشتر بخوانید » -

سوپ پیاز فرانسوی؛ طعمی کلاسیک از آشپزی فرانسه
سوپ پیاز فرانسوی، یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین سوپهای دنیا است که قدمت آن به قرنها پیش بازمیگردد. این سوپ…
بیشتر بخوانید »








