آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

حلوا ارده زنجان؛ خوراکی مقوی و سنتی ایرانی
در میان خوراکیهای سنتی ایران، حلوا ارده زنجان جایگاهی ویژه دارد. این محصول خوشمزه و مقوی با استفاده از ارده…
بیشتر بخوانید » -

لذیذترین ماهی میدم (دمی لخلاخ) جنوبی در خانه درست کنید!
طرز تهیه ماهی میدم (دمی لخلاخ) جنوبی؛ دستور مرحلهبهمرحله ماهی میدم که در جنوب ایران آن را به «دمی لخلاخ»…
بیشتر بخوانید » -

گرانیتا؛ دسر یخی و خنک سیسیلی
دسر یخی و خنک گرانیتا یکی از دسرهای خنک و پرطرفدار ایتالیا، بهویژه در جزیره سیسیل است. این دسر یخی…
بیشتر بخوانید » -

سفویاتلا؛ شیرینی هزارلایه ناپلی
سفویاتلا یکی از شیرینیهای اصیل و مشهور شهر ناپل در ایتالیا است. این شیرینی خوشمزه به دلیل بافت خاص و…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترکدار؛ دستور سریع
طرز تهیه کوکی شکلاتی ترکدار کوکی شکلاتی ترکدار یکی از جذابترین و پرطرفدارترین شیرینیهای خانگی است. ظاهر خاص این کوکی…
بیشتر بخوانید » -

کانولی؛ شیرینی ترد و خوشمزه سیسیلی
کانولی یکی از شیرینیهای سنتی و معروف ایتالیا، بهویژه منطقه سیسیل است که با ظاهر جذاب، طعم بینظیر و تاریخچهای…
بیشتر بخوانید » -

آپرول اسپرایتز: راهنمای کامل برای ساختن نوشیدنی تابستانی محبوب ایتالیا
آپرول اسپرایتز یک کوکتل سبک، خوشرنگ و بسیار محبوب ایتالیایی است که بهویژه در عصرهای گرم تابستان و دورهمیهای آپریتیو…
بیشتر بخوانید » -

کلوچه خرمایی نرم و خوش طعم در چند دقیقه
طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی کلوچه خرمایی یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از طعم شیرین…
بیشتر بخوانید » -

نِگرونی؛ کوکتل کلاسیک ایتالیایی
نِگرونی یکی از مشهورترین کوکتلهای ایتالیا و جهان است که به خاطر ترکیب متعادل و طعم تلخ و شیرینش شناخته…
بیشتر بخوانید »








