آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

طرز تهیه بروسکتا گوجه فرنگی با ریحان تازه | پیش غذای ایتالیایی خوشمزه در ۱۰ دقیقه
اگر به دنبال یک پیش غذای سبک، گیاهی و خوشمزه هستید، بروسکتا گوجه فرنگی بهترین گزینه است. این اسنک ایتالیایی…
بیشتر بخوانید » -

خوراک لوبیا چیتی و قرمز | ۹ راز طلایی برای خوشمزهترین خوراک خانگی
خوراک لوبیا یکی از محبوبترین غذاها در سراسر جهان است و با روشهای مختلف میتوان آن را بسیار خوشمزه و…
بیشتر بخوانید » -

راهنمای کامل پخت انواع استیک
انواع استیک و روش پخت آن استیک یکی از محبوبترین غذاهای دنیا و البته در ایران هم طرفداران زیادی دارد.…
بیشتر بخوانید » -

آشنایی با انواع نان ایرانی
انواع نان ایرانی؛ سفری خوشمزه در میان نانهای سنتی و محلی نان یکی از اصلیترین عناصر سفرهی ایرانی است و…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه خورش ناردون مازندرانی
طرز تهیه خورش ناردون مازندرانی؛ خورشتی ترش و خاص با طعم انار خورشت ناردون (یا مرغ ناردونی) یکی از غذاهای…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه آسان قورمه سبزی رشتی
طرز تهیه قورمه سبزی رشتی؛ خورشتی خاص شمالی با عطر و طعم متفاوت قورمه سبزی یکی از محبوبترین خورشتهای ایرانی…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه لیمو عمانی تازه و بدون تلخی در خانه | آموزش کامل و مرحلهای
لیمو عمانی، همان لیمو ترش خشک شده، یکی از محبوبترین چاشنیها در غذاهای ایرانی است. استفاده از لیمو عمانی باعث…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه برنج قرمز چینی با سبزیجات تازه | غذای سالم و خوشمزه
برنج قرمز یکی از غذاهای محبوب در چین است که با خانواده منوکولینها شناخته میشود و دارای کوآنزیم HMG (لواستاتین)…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه برنج سوشی ژاپنی در خانه | آموزش مرحلهبهمرحله برنج سوشی اصل
برنج سوشی یکی از پایههای اصلی غذاهای ژاپنی و آسیای شرقی است و تهیه صحیح آن برای علاقهمندان به سوشی…
بیشتر بخوانید »








