آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

تکنیک حرارت ترکیبی (Combination Cooking) — راز پخت حرفهای غذاها
حرارت ترکیبی یا Combination Cooking یکی از تکنیکهای حرفهای آشپزی است که با ترکیب حرارت مستقیم و غیرمستقیم باعث پخت…
بیشتر بخوانید » -

کنجدکاری در آشپزی — تکنیکهای حرفهای استفاده از کنجد
کنجدکاری یکی از تکنیکهای محبوب و حرفهای در آشپزی است که باعث افزایش طعم، عطر و بافت غذاها و شیرینیها…
بیشتر بخوانید » -

پیاز داغ طلایی حرفهای — راز عطر و طعم بینظیر غذاها
پیاز داغ طلایی یا Golden Caramelized Onions یکی از تکنیکهای حرفهای آشپزی است که پایه بسیاری از غذاهای خوشطعم ایرانی…
بیشتر بخوانید » -

راز پفکردن کیک دو تخم مرغی با ماست | دستور ساده و خوشطعم خانگی
کیک دو تخم مرغی با ماست یکی از سادهترین و خوشعطرترین کیکهای خانگی است که بافتی نرم و لطیف دارد.…
بیشتر بخوانید » -

دیبیجا | طرز تهیه غذای گیلانی با ماهی اشپل و تخممرغ + نکات حرفهای سرو
دیبیجا یک غذای خوشمزه و سنتی از استان گیلان است که با ماهی اشپل و تخممرغ تهیه میشود. این غذا…
بیشتر بخوانید » -

مهم ترین خواص بادام را بخوانید!
خواص بادام؛ دانهای کوچک با فواید شگفتانگیز بادام یکی از پرطرفدارترین مغزها در سراسر دنیاست که بهخاطر طعم خوشمزه و…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه بروسکتا گوجه فرنگی با ریحان تازه | پیش غذای ایتالیایی خوشمزه در ۱۰ دقیقه
اگر به دنبال یک پیش غذای سبک، گیاهی و خوشمزه هستید، بروسکتا گوجه فرنگی بهترین گزینه است. این اسنک ایتالیایی…
بیشتر بخوانید » -

خوراک لوبیا چیتی و قرمز | ۹ راز طلایی برای خوشمزهترین خوراک خانگی
خوراک لوبیا یکی از محبوبترین غذاها در سراسر جهان است و با روشهای مختلف میتوان آن را بسیار خوشمزه و…
بیشتر بخوانید » -

راهنمای کامل پخت انواع استیک
انواع استیک و روش پخت آن استیک یکی از محبوبترین غذاهای دنیا و البته در ایران هم طرفداران زیادی دارد.…
بیشتر بخوانید »








