آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

کیک یزدی سنتی با بافت نرم و عطر دارچین — دسر خوشعطر ایرانی
کیک یزدی سنتی یکی از محبوبترین کیکهای ایرانی است که با بافت نرم و عطر دلنشین دارچین و وانیل تهیه…
بیشتر بخوانید » -

شله زرد مجلسی با زعفران و گلاب — دسر سنتی ایرانی
شله زرد یکی از محبوبترین و مجلسیترین دسرهای سنتی ایرانی است که با ترکیب برنج، شکر، زعفران و گلاب تهیه…
بیشتر بخوانید » -

فسنجان مجلسی با مرغ و گردو — خورشت اصیل و خوشطعم ایرانی
فسنجان یکی از محبوبترین و خوشعطرترین خورشتهای سنتی ایرانی است که با ترکیب گردو آسیاب شده، رب انار و گوشت…
بیشتر بخوانید » -

چلو دیزی سنگی سنتی ایرانی — غذای اصیل و محبوب ایرانی
چلو دیزی سنگی یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که با ترکیب گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا و سبزیجات…
بیشتر بخوانید » -

مرصع پلو مجلسی با گوشت و مغزها — غذای شیک و سنتی ایرانی
مرصع پلو یکی از زیباترین و مجلسیترین غذاهای سنتی ایرانی است که با ترکیب برنج ایرانی، گوشت، مغزها و زعفران،…
بیشتر بخوانید » -

کلمپلو شیرازی با گوشت قلقلی — غذای سنتی و معطر جنوب ایران
کلمپلو یکی از محبوبترین غذاهای شیراز است که ترکیبی از عطر سبزیها، برنج ایرانی و گوشت قلقلی لذیذ را ارائه…
بیشتر بخوانید » -

خورش کرفس مجلسی با گوشت گوسفندی — طرز تهیه مرحلهبهمرحله
خورش کرفس یکی از خورشهای سنتی ایرانی است که عطر سبزی و طعم گوشت مرغوب در آن ترکیب میشود و…
بیشتر بخوانید » -

تکنیک مایهگیری جادویی (Magic Marination) — راز نرم و خوشطعم کردن گوشت
مایهگیری جادویی یا Magic Marination یکی از تکنیکهای حرفهای آشپزی است که با استفاده از ادویهها، مواد ترش و ترکیبات…
بیشتر بخوانید » -

تکنیک پخت آهسته و صبر و حوصله (Slow Simmering) — راز عطر و طعم بینظیر غذاها
پخت آهسته یا Slow Simmering یکی از تکنیکهای حرفهای آشپزی است که برای استخراج کامل طعم و عطر مواد غذایی…
بیشتر بخوانید »








