آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

کلوچه کرمانی (کلمپه) با دارچین و مغز گردو — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
کلوچه کرمانی (کلمپه) یکی از معروفترین شیرینیهای سنتی ایران است که با طعم دارچین و مغز گردو تهیه میشود. این…
بیشتر بخوانید » -

شیرینی پشمکی یزد با رنگ طبیعی و طعم وانیل — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
شیرینی پشمکی یزد یکی از معروفترین و خوشطعمترین شیرینیهای سنتی ایران است که با رنگ طبیعی و طعم وانیل تهیه…
بیشتر بخوانید » -

شیرینی برنجی شیراز با گلاب و پودر قند — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
شیرینی برنجی شیراز یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایران است که با آرد برنج، گلاب و پودر قند تهیه میشود.…
بیشتر بخوانید » -

شیرینی نخودچی اصفهان با عطر هل و گلاب — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
شیرینی نخودچی اصفهان یکی از معروفترین و محبوبترین شیرینیهای سنتی ایران است که با آرد نخودچی، گلاب و هل تهیه…
بیشتر بخوانید » -

تکنیک تفت طلایی (Golden Sautéing) — راز آشپزی حرفهای
تفت طلایی یا Golden Sautéing یکی از تکنیکهای حرفهای آشپزی است که به سرخ کردن سریع غذا با حرارت بالا…
بیشتر بخوانید » -

تکنیک دمای دو مرحلهای (Two-Step Cooking) — پخت حرفهای غذا
تکنیک دمای دو مرحلهای یا Two-Step Cooking یکی از روشهای حرفهای آشپزی است که برای پخت مواد غذایی به دو…
بیشتر بخوانید » -

نان برنجی اصفهانی با پودر بادام و گلاب — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
نان برنجی اصفهانی یکی از مشهورترین و خوشعطرترین شیرینیهای سنتی ایران است که با پودر بادام، آرد برنج و گلاب…
بیشتر بخوانید » -

باقلوای تبریزی با گردو و شربت زعفرانی — شیرینی سنتی مجلسی ایرانی
باقلوای تبریزی یکی از محبوبترین و مجلسیترین شیرینیهای سنتی ایرانی است که با لایههای نازک خمیر، مغز گردو و شربت…
بیشتر بخوانید » -

قطاب یزدی با مغز بادام و پسته — شیرینی سنتی خوشطعم ایرانی
قطاب یزدی یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی است که با مغز بادام و پسته تهیه میشود. این شیرینی نرم،…
بیشتر بخوانید »








