آشپزخانه

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید

madeleines-france1
آشپزخانه

مادلن؛ شیرینی کلاسیک فرانسوی

مادلن یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های فرانسوی است که با شکل خاص و طعم لطیفش در سراسر جهان شناخته شده است. این شیرینی کوچک، با بافت نرم و اسفنجی و عطر دلنشین کره و لیمو، انتخابی عالی برای عصرانه یا همراه چای و قهوه است. مادلن با ظاهر پوسته‌دار و شبیه صدف، جذابیت بصری […]

مادلن؛ شیرینی کلاسیک فرانسوی خواندن نوشته »

tarte-tatin-france5
آشپزخانه

تارت تاتن؛ دسر سیب کاراملی برعکس فرانسوی

تارت تاتن یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های فرانسوی است که به دلیل طعم بی‌نظیر و ظاهر جذابش در سراسر جهان شناخته شده است. این دسر کلاسیک، نوعی پای برگردان است که افراد معمولاً آن را با سیب تهیه می‌کنند و در آن میوه‌ها را به همراه شکر و کره کاراملی شده قرار داده و

تارت تاتن؛ دسر سیب کاراملی برعکس فرانسوی خواندن نوشته »

clafoutis-french-dessert
آشپزخانه

کلافوتی؛ دسر سنتی فرانسوی با طعم میوه

کلافوتی (Clafoutis) یکی از دسرهای سنتی و محبوب فرانسه است که ریشه آن به منطقه لیموزن برمی‌گردد. این دسر خوشمزه به دلیل بافت نرم و طعم شیرین میوه‌ای، همیشه در میان دسرهای خانگی و حتی رستوران‌های فرانسوی جایگاه ویژه‌ای داشته است. کلافوتی در اصل با گیلاس تازه تهیه می‌شده اما امروزه با انواع میوه‌ها مثل

کلافوتی؛ دسر سنتی فرانسوی با طعم میوه خواندن نوشته »

creme-brulee-french-dessert2
آشپزخانه

کرم بروله؛ دسر لوکس فرانسوی با لایه کاراملی

کرم بروله (Crème Brûlée) یکی از معروف‌ترین دسرهای فرانسوی است که با طعم خامه‌ای و لایه نازک کاراملی روی سطح خود شناخته می‌شود. این دسر ترکیبی از خامه، زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل است که با روشی خاص پخته و سپس روی آن با شعله کاراملی می‌شود. ظاهر ساده اما طعم فوق‌العاده کرم بروله باعث

کرم بروله؛ دسر لوکس فرانسوی با لایه کاراملی خواندن نوشته »

Perrier5
آشپزخانه

پریه؛ آب معدنی گازدار معروف فرانسه

پریه (Perrier) یکی از شناخته‌شده‌ترین برندهای آب معدنی گازدار در جهان است که از دل چشمه‌های طبیعی فرانسه به دست می‌آید. این نوشیدنی از قرن نوزدهم تاکنون در سراسر دنیا محبوب بوده و به عنوان نماد یک سبک زندگی سالم و لوکس شناخته می‌شود. مزه خاص و حباب‌های ریز و گازدار پریه آن را به

پریه؛ آب معدنی گازدار معروف فرانسه خواندن نوشته »

Coq au Vin3
آشپزخانه

کوک او ون؛ خوراک سنتی مرغ در شراب فرانسوی

کوک او ون (Coq au Vin) یکی از غذاهای سنتی و محبوب فرانسه است که با مرغ و شراب قرمز پخته می‌شود. این غذا نماد آشپزی اصیل فرانسوی است و طعمی غنی و منحصر به فرد دارد که حاصل ترکیب گوشت مرغ با شراب، سبزیجات و ادویه‌هاست. در گذشته این غذا با خروس پیر تهیه

کوک او ون؛ خوراک سنتی مرغ در شراب فرانسوی خواندن نوشته »

Homemade pasta soup
آشپزخانه

آش ماکارونی خانگی؛ لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه آش ماکارونی خانگی آش ماکارونی، ترکیبی ساده اما پر از طعم و خاطره، هم پیش‌غذا می‌شود و هم می‌تواند وعده‌ای کامل باشد. با ترکیب ماکارونی، حبوبات، سبزی و ادویه‌های معطر، می‌توانید در خانه این آش خوش‌عطر را آماده کنید. در این مقاله، طرز تهیه آش ماکارونی با روش مرحله‌به‌مرحله و نکات طلایی را

آش ماکارونی خانگی؛ لذیذ و خوش طعم خواندن نوشته »

cinnamon-cake
آشپزخانه

کیک دارچینی خوشمزه؛ دستور آسان در خانه

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی؛ دستور شیرینی معطر در روزهایی که هوا خنک است و عطر دارچین فضا را پر می‌کند، هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از یک کیک دارچینی خانگی نیست. این کیک نرم، ساده و معطر، هم مناسب صبحانه است و هم عصرانه‌ی همراه با چای یا قهوه. با رعایت چند نکته‌ی ساده می‌توان کیکی

کیک دارچینی خوشمزه؛ دستور آسان در خانه خواندن نوشته »

باقالی خشک
آشپزخانه

طرز تهیه باقالی پخته حرفه‌ای در خانه | باقالی خشک و تازه، طعم بازاری

با شروع فصل سرما، کمتر کسی می‌تواند در برابر عطر و طعم وسوسه‌انگیز باقالی پخته مقاومت کند. این خوراکی محبوب پاییز و زمستان، هم در کوچه و بازار طرفداران زیادی دارد و هم اگر در خانه آماده شود، طعمی دلچسب‌تر پیدا می‌کند. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم چگونه باقالی خشک و تازه را

طرز تهیه باقالی پخته حرفه‌ای در خانه | باقالی خشک و تازه، طعم بازاری خواندن نوشته »

پیمایش به بالا