آشپزخانه

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید

halva-ardeh-zanjan1
آشپزخانه

حلوا ارده زنجان؛ خوراکی مقوی و سنتی ایرانی

در میان خوراکی‌های سنتی ایران، حلوا ارده زنجان جایگاهی ویژه دارد. این محصول خوشمزه و مقوی با استفاده از ارده کنجد، شکر یا شیره انگور تهیه می‌شود و از دیرباز به‌عنوان یک صبحانه کامل در سفره ایرانیان حضور داشته است. تاریخچه حلوا ارده در شهر زنجان و برخی مناطق دیگر ایران قدمتی طولانی دارد. در […]

حلوا ارده زنجان؛ خوراکی مقوی و سنتی ایرانی خواندن نوشته »

Make the most delicious Southern fish midam (demi lekhlakh) at home!
آشپزخانه

لذیذترین ماهی میدم (دمی لخلاخ) جنوبی در خانه درست کنید!

طرز تهیه ماهی میدم (دمی لخلاخ) جنوبی؛ دستور مرحله‌به‌مرحله ماهی میدم که در جنوب ایران آن را به «دمی لخلاخ» هم می‌نامند، یکی از غذاهای سنتی و محبوب منطقه‌ی بوشهر است. این دمی، ترکیبی جذاب از ماهی، برنج، سبزی‌های معطر، زعفران و ادویه‌های جنوبی است که طعمی دلچسب و رایحه‌ای بی‌نظیر به سفره می‌بخشد. اگر

لذیذترین ماهی میدم (دمی لخلاخ) جنوبی در خانه درست کنید! خواندن نوشته »

granita-italian-dessert6
آشپزخانه

گرانیتا؛ دسر یخی و خنک سیسیلی

دسر یخی و خنک گرانیتا یکی از دسرهای خنک و پرطرفدار ایتالیا، به‌ویژه در جزیره سیسیل است. این دسر یخی بافتی دانه‌دانه و سبک دارد و از ترکیب آب، شکر و طعم‌دهنده‌های طبیعی مانند لیمو، قهوه یا بادام تهیه می‌شود. گرانیتا انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است و در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد.

گرانیتا؛ دسر یخی و خنک سیسیلی خواندن نوشته »

sfogliatella-italian-dessert1
آشپزخانه

سفویاتلا؛ شیرینی هزارلایه ناپلی

سفویاتلا یکی از شیرینی‌های اصیل و مشهور شهر ناپل در ایتالیا است. این شیرینی خوشمزه به دلیل بافت خاص و شکل صدفی خود بسیار محبوب شده و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. سفویاتلا با لایه‌های نازک خمیر که شبیه صدف روی هم قرار می‌گیرند و داخل آن پر از کرم ریکوتا، شکر، دارچین و

سفویاتلا؛ شیرینی هزارلایه ناپلی خواندن نوشته »

How to make chocolate chip cookies; quick recipe
آشپزخانه

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار؛ دستور سریع

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار کوکی شکلاتی ترک‌دار یکی از جذاب‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های خانگی است. ظاهر خاص این کوکی با ترک‌های ریز و درشت روی سطحش، آن را از هر شیرینی دیگری متمایز می‌کند. در عین حال، بافت نرم و شکلاتی داخل کوکی تجربه‌ای لذت‌بخش برای هر کسی خواهد بود. تهیه این کوکی در

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار؛ دستور سریع خواندن نوشته »

cannoli-italian-dessert3
آشپزخانه

کانولی؛ شیرینی ترد و خوشمزه سیسیلی

کانولی یکی از شیرینی‌های سنتی و معروف ایتالیا، به‌ویژه منطقه سیسیل است که با ظاهر جذاب، طعم بی‌نظیر و تاریخچه‌ای غنی شناخته می‌شود. این شیرینی خوشمزه را از خمیر تردی که به شکل لوله‌ای سرخ می‌شود درست می‌کنند و سپس با کرم ریکوتا، شکلات چیپسی، پسته خرد شده یا میوه‌های خشک پر می‌نمایند. کانولی نه‌تنها

کانولی؛ شیرینی ترد و خوشمزه سیسیلی خواندن نوشته »

aperol-spritz-italian-drink5
آشپزخانه

آپرول اسپرایتز: راهنمای کامل برای ساختن نوشیدنی تابستانی محبوب ایتالیا

آپرول اسپرایتز یک کوکتل سبک، خوش‌رنگ و بسیار محبوب ایتالیایی است که به‌ویژه در عصرهای گرم تابستان و دورهمی‌های آپریتیو (Aperitivo) جایگاه ویژه‌ای دارد. این نوشیدنی به خاطر رنگ نارنجی چشم‌نواز، طعم تلخ-شیرین متعادل و ساده‌گی در تهیه، در سراسر جهان طرفدار پیدا کرده است. تاریخچهٔ کوتاه ریشهٔ آپرول به سال ۱۹۱۹ و شهر پادوا

آپرول اسپرایتز: راهنمای کامل برای ساختن نوشیدنی تابستانی محبوب ایتالیا خواندن نوشته »

Soft and tasty date cookies in a few minutes
آشپزخانه

کلوچه خرمایی نرم و خوش طعم در چند دقیقه

طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی کلوچه خرمایی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از طعم شیرین خرما، عطر هل و دارچین و بافت نرم خمیر را به‌همراه دارد. این کلوچه نه‌تنها به عنوان میان‌وعده‌ای لذیذ پذیرفته می‌شود، بلکه گزینه‌ای عالی برای پذیرایی در دورهمی‌ها و سفره‌های شیرینی است. وقتی خودتان آن

کلوچه خرمایی نرم و خوش طعم در چند دقیقه خواندن نوشته »

negroni-italian-cocktail6
آشپزخانه

نِگرونی؛ کوکتل کلاسیک ایتالیایی

نِگرونی یکی از مشهورترین کوکتل‌های ایتالیا و جهان است که به خاطر ترکیب متعادل و طعم تلخ و شیرینش شناخته می‌شود. این نوشیدنی بیش از صد سال قدمت دارد و همچنان در لیست محبوب‌ترین کوکتل‌های دنیا قرار دارد. تاریخچه داستان نِگرونی به سال ۱۹۱۹ در فلورانس بازمی‌گردد. گفته می‌شود کنت “کامیللو نِگرونی” به بارمن خود

نِگرونی؛ کوکتل کلاسیک ایتالیایی خواندن نوشته »

پیمایش به بالا