آشپزخانه
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی درست کردن دسر و پیش غذا و هرچیز خوشمزه دیگه ای رو در بخش آشپزخانه درهم آباد دنبال کنید
-

طرز تهیه سیب خشک خانگی بدون سیاه شدن | آموزش خشک کردن سیب
سیب خشک یکی از میانوعدههای سالم، خوشمزه و پرطرفدار است که میتواند جایگزین مناسبی برای تنقلات ناسالم باشد. با یادگیری…
بیشتر بخوانید » -

راز قرمز شدن و قوام مربای به | ترفندهای خوشرنگ و خوشعطر
اگر عاشق طعم خاص و عطر دلانگیز مربای به هستید و میخواهید نسخهای خانگی و بینقص درست کنید، این مطلب…
بیشتر بخوانید » -

املت پاستا با سوسیس و پنیر پیتزا | غذای سریع و خوشمزه برای صبحانه و شام
املت پاستا یکی از غذاهای ساده، سریع و خوشمزه است که ترکیبی از سوسیس، پاستا و پنیر پیتزا دارد و…
بیشتر بخوانید » -

شیرینی کاک وارکا | طرز تهیه شیرینی سنتی تونس با عطر بادام و گلاب
شیرینی کاک وارکا یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب کشور تونس است که با بافت نرم و طعم دلنشین بادام…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه سوپ ماش مقوی و خوشمزه | پیشغذای گیاهی پاییزی
سوپ ماش یکی از پیشغذاهای سالم و بسیار مقوی است که با دانههای ماش تهیه میشود و طعم و ارزش…
بیشتر بخوانید » -

طرز تهیه ولوان فرانسوی؛ پیشغذای ترد و لذیذ با مرغ و قارچ
ولوان یک پیشغذای اصیل فرانسوی است که میتواند به صورت شیرین یا نمکی تهیه شود و طرفداران زیادی در سراسر…
بیشتر بخوانید » -

سوپ ماست ارمنی؛ طرز تهیه آسان و خوشمزه برای پاییز + نکات طلایی
سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاها و غذاهای سبک در سراسر جهان است. این سوپ علاوه بر طعم دلچسب، به دلیل…
بیشتر بخوانید » -

راز ماندگاری بادمجان تا شش ماه در خانه | ترفندهایی که هیچکس به شما نمیگوید!
اگر در آشپزخانه خود چند بادمجان تازه دارید، بهتر است روشهای درست نگهداری آن را بدانید تا بتوانید برای مدت…
بیشتر بخوانید » -

خواص شگفتانگیز آب انگور | درمان بیماریها و تقویت سلامت بدن
آب انگور یکی از نوشیدنیهای طبیعی و خوشمزه است که علاوه بر طعم بینظیر، خواص درمانی و تغذیهای فراوانی برای…
بیشتر بخوانید »








