آشپزخانه

طرز تهیه پاستا گوجه‌ای بدون گوشت و مرغ | پاستای سالم، سریع و خوشمزه

پاستا گوجه‌ای بدون گوشت و مرغ یک انتخاب سالم و خوشمزه برای علاقه‌مندان به غذاهای گیاهی است. این پاستا با سس گوجه تازه و قارچ تهیه می‌شود و برای گیاه‌خواران و افرادی که مصرف گوشت ندارند، بسیار مناسب است.

پاستا گوجه

مواد لازم برای پاستا گوجه‌ای بدون گوشت و مرغ

  • گوجه فرنگی: ۶ عدد
  • پاستا پنه: نصف بسته
  • سیر: ۵ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • خامه صبحانه: نصف پاکت
  • آب جوش: ۱ لیوان
  • جعفری ساطوری شده: ۱ مشت
  • پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پاستا گوجه‌ای بدون گوشت

پاستا گوجه

مرحله اول: آماده‌سازی گوجه و سیر

ابتدا گوجه‌ها را از وسط برش بزنید و حبه‌های سیر را پوست بگیرید. مقدار کمی روغن داخل یک ماهی‌تابه گود بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوجه‌ها را با قسمت پوست به بالا داخل تابه بچینید و سیرها را اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا گوجه‌ها آب بیندازند و با حرارت ملایم بپزند.

مرحله دوم: آماده‌سازی سس

پس از پخت اولیه، درب تابه را بردارید و پوست گوجه‌ها را جدا کنید. سپس با گوشتکوب، گوجه و سیر پخته را له کنید تا به شکل سس درآید. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده و هم بزنید. حالا قارچ خرد شده را اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله سوم: افزودن پاستا

خامه صبحانه را با نصف لیوان آب جوش رقیق کنید و به تابه اضافه کنید. سپس پاستا پنه خشک را اضافه کرده و یک لیوان آب جوش دیگر روی مواد بریزید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا پاستا با سس نرم شود.

مرحله چهارم: سرو پاستا

وقتی پاستا کاملاً پخته شد، آن را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده بپاشید. این پاستای گیاهی و خوشمزه آماده سرو است.

نکات مهم برای پخت پاستای گوجه‌ای

  • برای تهیه پاستا بهتر است از نوع پنه استفاده کنید، اما انواع دیگر پاستا نیز مناسب هستند.
  • پاستا نباید بیش از حد پخته شود؛ بافت آن باید کمی زیر دندان حس شود.
  • قارچ سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین است و انتخاب قارچ تازه و سنگین برای طعم بهتر توصیه می‌شود.
  • پنیر پارمسان هضم آسان دارد و نیازی به پخت ندارد. می‌توان آن را رنده یا پودر کرد و روی پاستا ریخت.

جدول ارزش غذایی برخی مواد پاستا گوجه‌ای

موادکالریپروتئینفیبر
گوجه فرنگی (۱۰۰ گرم)۱۸ کالری۰.۹ گرم۱.۲ گرم
قارچ (۱۰۰ گرم)۲۲ کالری۳.۱ گرم۱ گرم
پاستا پنه (۱۰۰ گرم)۳۵۰ کالری۱۳ گرم۲.۵ گرم

این دستور پاستا گوجه‌ای بدون گوشت و مرغ، غذایی سبک، سالم و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از یک وعده گیاهی و پر از طعم لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

پنج مرحله رشد مغز انسان که زندگی و سلامت روان شما را شکل می‌دهد

استرس دارید؟ با این ۵ راهکار علمی و آسان زندگی خود را تغییر دهید!
تاکتیک‌های خودشیفته‌ها برای عاشق کردن قربانیانشان؛ چگونه تشخیص دهیم؟

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا