آشپزخانه

طرز تهیه کیتو مرغ؛ کتلت ایتالیایی خوشمزه و رژیمی که همه عاشقش می‌شوند!

کیتو مرغ، نوعی کتلت مرغ ایتالیایی است که با ترکیب مرغ تازه، سبزیجات معطر و پنیر موزارلا تهیه می‌شود و برای وعده نهار یا شام گزینه‌ای سبک و خوشمزه محسوب می‌شود. این غذا به دلیل مزه لذیذ و راحتی تهیه، مورد علاقه خانواده‌ها است و با ذائقه ایرانی‌ها نیز سازگار است.

کیتو مرغ

مواد لازم برای تهیه کیتو مرغ

  • سینه مرغ: ۷۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر موزارلا: ۱ پیمانه
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • ریحان و جعفری خرد شده: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیتو مرغ

کیتو مرغ

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را جدا کرده و گوشت را به مکعب‌های کوچک خرد کنید. مرغ خرد شده را کنار بگذارید تا برای ترکیب با سایر مواد آماده باشد.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد کتلت

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای مناسب بریزید و سبزیجات خرد شده، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. با قاشق مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ و مزه‌دار کردن

مرغ خرد شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد طعم دار شوند.

مرحله چهارم: سرخ کردن کیتو

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن بریزید تا گرم شود. مایه کیتو را داخل تابه قرار دهید و سطح آن را صاف کنید. وقتی یک طرف طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

مرحله پنجم: آماده سازی کیتو برای سرو

کتلت‌های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و سپس همراه با سس مارینارا سرو کنید. می‌توانید سبزیجات و پنیر را بر اساس ذائقه تغییر دهید.

مواد لازم برای سس مارینارا

موادمقدار
گوجه فرنگی۸ عدد
سیر۴ حبه
پیاز۱ عدد
آویشن۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق سوپ‌خوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سس مارینارا

گوجه فرنگی‌ها را پس از شستن، پوست گرفته و رنده یا به صورت پوره درآورید. پیاز و سیر را ریز رنده کنید.

تابه‌ای روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون یا کره را داغ کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را اضافه کرده و تا طلایی شدن تفت دهید.

وسط تابه را باز کرده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. گوجه فرنگی پوره شده، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود.

آب لیمو و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا سس به قوام دلخواه برسد. اکنون سس آماده سرو کنار کیتو مرغ است.

نکات مهم برای تهیه کیتو مرغ

  • می‌توانید پنیر موزارلا را حذف یا مقدار سبزیجات را تغییر دهید.
  • کیتو مرغ را می‌توان با سبزیجات مختلف سرو کرد.
  • برای سرخ کردن، حرارت ملایم باعث طلایی شدن و نرم ماندن کیتو می‌شود.
  • سس مارینارا را می‌توان برای پاستا و پیتزا نیز استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

دو پرسش حیاتی که صمیمیت واقعی زوج‌ها را مشخص می‌کند

۵ قانون طلایی مرتب کردن خانه که زندگی شما را تغییر می‌دهد
چرا همه در شهریور خانه‌تکانی می‌کنند؟ راز مهمی که هیچ‌کس به شما نمی‌گوید!

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا