آشپزخانه

راز خوشمزگی کباب عروگ؛ کباب عراقی که همه عاشقش می‌شوند!

کباب عروگ یکی از خوشمزه‌ترین کباب‌های عربی است که اصالت آن به کشور عراق برمی‌گردد. این کباب با ترکیبی از گوشت تازه و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، سیر و جعفری تهیه می‌شود و طعمی خاص و متفاوت دارد. در این مقاله، طرز تهیه آسان و نکات حرفه‌ای برای سرو کباب عروگ را به شما آموزش می‌دهیم.

کباب عروگ

چرا کباب عروگ محبوب است؟

با گسترش اینترنت و فضای مجازی، ایرانیان با انواع غذاهای بین‌المللی آشنا شده‌اند و غذاهای ترکی، عربی و افغانی به دلیل نزدیکی فرهنگی و مرزی بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرند. کباب عروگ با طعم منحصر به فرد خود، ترکیبی از گوشت و سبزیجات تازه را ارائه می‌دهد که می‌تواند به عنوان یک وعده خوشمزه و سالم در منزل تهیه شود.

مواد لازم برای تهیه کباب عروگ

مواد اولیهمقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده۳ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، زیره، سماق، پودر کاریبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم

طرز تهیه مرحله به مرحله

کباب عروگ

۱. آماده‌سازی سبزیجات و گوشت

پیاز را رنده ریز بزنید و آب اضافه آن را بگیرید، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را خیلی ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید، گوشت داخل آن را جدا کنید و ریز خرد کنید، سپس به مخلوط اضافه کنید.

۲. افزودن ادویه‌ها و مواد تکمیلی

جعفری ساطوری شده، آرد نخودچی، رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده و تمامی ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کنید. مواد را با دست به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.

۳. سرخ کردن کباب‌ها

ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. از مخلوط گوشتی، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و کف دستتان پهن کنید تا به پهنای کف دست برسد. سپس کباب‌ها را در روغن داغ قرار دهید و حرارت را کم کنید تا هر دو طرف آن کاملاً سرخ شود.

۴. سرو کباب عروگ

کباب آماده را می‌توانید همراه با نان تازه یا برنج سرو کنید. برای تزئین، کمی جعفری تازه یا برش‌های فلفل دلمه‌ای روی کباب قرار دهید. نوش جان!

نکات حرفه‌ای برای خوشمزه‌تر شدن کباب

  • می‌توانید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید. اگر گوشت گوسفند مصرف می‌کنید، اندازه کباب را کمی بزرگ‌تر در نظر بگیرید چون آب می‌شود. ترکیب گوشت گوسفند و گوساله برای کباب تابه‌ای ایده‌آل است.
  • فلفل دلمه‌ای ماده، چهار برجستگی زیر خود دارد و شیرین است؛ مناسب‌تر برای سرخ کردن و سالاد. فلفل دلمه‌ای نر، سه برجستگی دارد و طعم تندتری دارد.
  • فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان است و برای تقویت بینایی، پیشگیری از کم‌خونی و یبوست توصیه می‌شود.

چند نکته کاربردی

برای لذت بیشتر از کباب عروگ، همیشه از مواد تازه استفاده کنید و ادویه‌ها را طبق ذائقه تنظیم کنید. این کباب را می‌توان در وعده‌های ناهار یا شام سرو کرد و حتی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها یک غذای جذاب و سالم محسوب می‌شود.

همچنین بخوانید:

نسخه قاچاق فیلم ناجورها منتشر شد | پژمان جمشیدی و محسن کیایی در سینما

فرهاد آئیش توضیح می‌دهد: چرا فامیلی‌ام را تغییر دادم؟
مدارس ابتدایی تهران سه‌شنبه و چهارشنبه مجازی شد | جزئیات تعطیلی و محدودیت‌ها

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا