آشپزخانه

طرز تهیه بستنی مگنوم انبه و نارگیل در خانه | ساده، خوشمزه و تابستانی

بستنی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در تمام فصل‌هاست، اما طبع خنک آن در روزهای گرم تابستان، تجربه‌ای لذت‌بخش ایجاد می‌کند. تاریخچه بستنی سنتی در ایران به بیش از ۶۰ سال پیش بازمی‌گردد و ایرانیان قدیم با مخلوط کردن برف و آب انگور، نوعی بستنی اولیه تهیه می‌کردند. در دهه ۳۰ و ۴۰، بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند و بستنی‌هایی مانند بستنی اکبر مشدی جزو مشهورترین نمونه‌ها شدند.

بستنی

خواص بستنی

بستنی منبع غنی کلسیم و مواد معدنی است و انرژی بدن را تأمین می‌کند. همچنین مصرف آن باعث ترشح هورمون سروتونین می‌شود که حس شادی و رضایت ایجاد می‌کند. انواع میوه‌ای بستنی، با میوه‌های تازه، علاوه بر طعم لذیذ، فواید تغذیه‌ای نیز دارند.

مواد لازم برای بستنی مگنوم انبه و نارگیل

  • انبه رسیده: ۱ عدد
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شیر نارگیل: ۱۰۰ میلی‌لیتر (نصف لیوان)

مواد لازم برای روکش بستنی

  • شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع یا روغن نارگیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه بستنی مگنوم انبه و نارگیل

بستنی

مرحله اول: آماده‌سازی مایه بستنی

انبه را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن را همراه با خامه صبحانه و شیر نارگیل داخل دستگاه میکسر بریزید و حدود یک دقیقه بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم: یخ‌زدن بستنی

مایه بستنی را داخل قالب‌های بستنی چوبی بریزید و به مدت ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملاً ببندد.

مرحله سوم: تهیه روکش شکلاتی

شکلات سفید را به همراه روغن نارگیل داخل کاسه پیرکس بریزید و روی بخار آب (روش بن‌ماری) قرار دهید تا شکلات به طور کامل آب و شفاف شود.

مرحله چهارم: پوشاندن بستنی با شکلات و نارگیل

بستنی را از فریزر خارج کنید و از قالب خارج نمایید. قسمت چوب بستنی را در دست بگیرید و بستنی را داخل شکلات آب شده فرو ببرید و کمی تکان دهید تا اضافی آن بریزد. سپس دو طرف بستنی را داخل پودر نارگیل بغلتانید و کنار بگذارید تا خشک شود.

نکات مهم برای تهیه بستنی خانگی

  • انبه یکی از میوه‌های گرمسیری مغذی است که سرشار از ویتامین‌های A، C، E، B و مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است.
  • انبه تازه به جلوگیری از سرطان، سم‌زدایی بدن، کاهش خطر دیابت، رفع اختلالات گوارشی و کبدی، تقویت سیستم ایمنی و پایین آوردن سطح کلسترول کمک می‌کند.
  • برای انتخاب انبه رسیده، پوستی یکدست، کمی چروک و نرم و بوی شیرین و معطر مد نظر داشته باشید. لکه‌های سبز تیره نشان‌دهنده کال بودن میوه است.

نتیجه

بستنی مگنوم انبه و نارگیل یک گزینه آسان، خوشمزه و سالم برای روزهای گرم تابستان است که بدون نیاز به دستگاه یا ثعلب می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. این بستنی خانگی، تجربه‌ای تازه و جذاب از طعم انبه و نارگیل را به شما هدیه می‌دهد.

همچنین بخوانید:

۵ عادت دالایی لاما برای شادی پایدار | رازهای ذهن آرام و قلب مهربان

طرز تهیه سه مدل سیب زمینی کافه‌ای خوشمزه با سس و ادویه مخصوص

حلوا شیرعسلی خانگی؛ دسر مجلسی خوشمزه و راحت با رشته شعریه و گردو

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا