آشپزخانه

طرز تهیه دسر سه شیر؛ دسر خاص و ابریشمی که هر کسی را عاشق خودش می‌کند!

در دنیایی که دسرها یکی از دل‌پذیرترین بخش‌های هر سفره محسوب می‌شوند، دسر سه شیر جایگاه ویژه‌ای دارد. این دسر محبوب که به «تری لچز دسر» (Tres Leches) هم معروف است، بافتی نرم، طعمی شیرین و ظاهری بسیار مجلسی دارد. اگر به دنبال دسر خاصی برای پذیرایی هستید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را گام‌به‌گام یاد بگیرید.

دسر شیر

 

مواد لازم برای تهیه دسر سه شیر

مواد لازممقدار
شیر تبخیر شده۳۴۰ گرم
شیر عسلی۱ قوطی
خامه صبحانه۲۱۵ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای کم‌نمک۲۲۶ گرم
پودر ژلاتین۲۱ گرم
آب سرد (برای حل کردن ژلاتین)½ پیمانه
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
سس کاراملبرای تزئین

طرز تهیه دسر سه شیر مرحله به مرحله

دسر شیر

مرحله اول: آماده کردن شیر تبخیر شده

برای شروع، دو و نیم پیمانه شیر پرچرب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید تا حدود ۶۰٪ آب آن تبخیر شود و کمی غلیظ‌تر و کرم‌رنگ شود. سپس از صافی رد کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد اصلی

در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن، خامه، پنیر خامه‌ای، وانیل، شیر عسلی و شیر تبخیر شده را با هم ترکیب کنید تا بافتی نرم و یکدست به دست آید.

مرحله سوم: حل کردن ژلاتین

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب جوش (روش بن‌ماری) قرار دهید تا کاملاً شفاف شود. سپس ژلاتین مایع را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله چهارم: استراحت و بستن دسر

مایه دسر را داخل قالب بریزید و حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد. پس از خنک شدن، قالب را برگردانید و روی دسر را با سس کارامل تزیین کنید.

تزیین دسر سه شیر با کارامل

نکات مهم برای تهیه دسر سه شیر

  • شیر عسلی خانگی: می‌توانید با ترکیب دو پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر و جوشاندن روی حرارت ملایم، شیر عسلی خانگی تهیه کنید.
  • جایگزین ماسکارپونه: اگر به پنیر ماسکارپونه دسترسی ندارید، از پنیر خامه‌ای کم‌نمک یا لبنه استفاده کنید.
  • نحوه نگهداری ژلاتین: ژلاتین را در ظرف دربسته، خشک و خنک نگهداری کنید. پس از باز شدن بسته، تا ۶ ماه فرصت استفاده دارید.
  • تزیین حرفه‌ای: برای جلوه زیباتر، روی دسر را با تکه‌های میوه تازه یا شکلات رنده‌شده تزئین کنید.

پیشنهاد سرو

دسر سه شیر را می‌توانید به همراه پودینگ کاراملی یا کیک زعفرانی مجلسی سرو کنید تا میز پذیرایی‌تان خاص‌تر شود.

جمع‌بندی

دسر سه شیر یکی از خوش‌طعم‌ترین دسرهای مجلسی است که با طعمی ترکیبی از شیرینی و خامه، دل هر مهمانی را می‌برد. با رعایت نکات بالا، می‌توانید در منزل دسری لطیف، خاص و حرفه‌ای تهیه کنید.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا