آشپزخانه

طرز تهیه خمیر همه‌کاره و سه لقمه سالم و خوشمزه برای مدرسه

با نزدیک شدن فصل مدرسه، تهیه خوراکی‌های سالم و خوشمزه برای کودکان یکی از دغدغه‌های والدین است. با این آموزش، می‌توانید در کمتر از سه دقیقه خمیر همه‌کاره درست کنید و سه مدل لقمه مغذی و جذاب برای تغذیه مدرسه آماده نمایید.

خمیر همه کاره

مواد لازم برای خمیر همه‌کاره

  • آرد سفید شیرینی: ۴۰۰ گرم
  • ماست یونانی: ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و پودر سیر: به میزان دلخواه

طرز تهیه خمیر همه‌کاره

تمام مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر یکدست و نرم حاصل شود. این خمیر نیاز به استراحت ندارد و می‌توانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

سه مدل لقمه خوشمزه و سالم برای مدرسه

خمیر همه کاره

۱. لقمه مرغ

  1. سینه مرغ را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا مزه‌دار کنید.
  2. مرغ را در ماهی‌تابه با حرارت کم بپزید و در صورت تمایل ذرت پخته اضافه کنید.
  3. مقداری خمیر بردارید، گرد کنید و یک قاشق از مواد مرغ داخل آن قرار دهید و لبه‌ها را ببندید.
  4. لقمه‌ها را روی حرارت کم در ماهی‌تابه گریل کنید یا در فر / ایرفرایر قرار دهید.

۲. لقمه گوشت

  1. گوشت چرخ کرده و پیاز را با نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و پاپریکا تفت دهید.
  2. در انتها کمی رب گوجه اضافه کرده و اجازه دهید گوشت با حرارت کم پخته و روغن بیندازد.
  3. خمیر را گرد کرده و یک قاشق از مواد گوشتی را داخل آن قرار دهید، سپس لبه‌ها را روی هم ببندید.
  4. لقمه‌ها را روی حرارت کم بدون روغن گریل کنید یا در فر / ایرفرایر قرار دهید.

۳. لقمه پنیر و سبزیجات

  1. پنیر خامه‌ای را با گردو خرد شده و مقداری نعناع خشک مخلوط کنید.
  2. خمیر را گرد کرده و یک قاشق از مواد پنیری روی آن قرار دهید، سپس لبه‌ها را ببندید.
  3. لقمه‌ها را روی حرارت کم گریل کنید یا در فر / ایرفرایر بپزید.

نکات مهم برای خمیر و لقمه‌های مدرسه‌ای

  • می‌توانید برای تنوع بیشتر از سبزیجات ریز خرد شده در لقمه‌ها استفاده کنید.
  • برای کودکان حساس به ادویه، پاپریکا و پودر سیر را کاهش دهید.
  • لقمه‌ها را بعد از پخت خنک کرده و در ظرف در بسته برای مدرسه نگهداری کنید.

نتیجه نهایی

با این روش می‌توانید خمیر همه‌کاره را در کمتر از ۳ دقیقه آماده کنید و سه مدل لقمه سالم و مقوی برای کودکان درست کنید. این لقمه‌ها انرژی لازم را تا پایان روز مدرسه فراهم می‌کنند و هم سالم هستند و هم خوشمزه.

همچنین بخوانید:

پنفورته ایتالیایی؛ طرز تهیه شیرینی سنتی توسکانی با مغزیجات و میوه خشک

طرز تهیه مُفَتَّح خوزستانی | غذای مجلسی عربی-ایرانی با گوشت و لپه

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و خوشمزه | کوکوی پفکی خانگی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا