آشپزخانه
طرز تهیه خمیر همهکاره و سه لقمه سالم و خوشمزه برای مدرسه

با نزدیک شدن فصل مدرسه، تهیه خوراکیهای سالم و خوشمزه برای کودکان یکی از دغدغههای والدین است. با این آموزش، میتوانید در کمتر از سه دقیقه خمیر همهکاره درست کنید و سه مدل لقمه مغذی و جذاب برای تغذیه مدرسه آماده نمایید.

مواد لازم برای خمیر همهکاره
- آرد سفید شیرینی: ۴۰۰ گرم
- ماست یونانی: ۳۰۰ گرم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و پودر سیر: به میزان دلخواه
طرز تهیه خمیر همهکاره
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر یکدست و نرم حاصل شود. این خمیر نیاز به استراحت ندارد و میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
سه مدل لقمه خوشمزه و سالم برای مدرسه

۱. لقمه مرغ
- سینه مرغ را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا مزهدار کنید.
- مرغ را در ماهیتابه با حرارت کم بپزید و در صورت تمایل ذرت پخته اضافه کنید.
- مقداری خمیر بردارید، گرد کنید و یک قاشق از مواد مرغ داخل آن قرار دهید و لبهها را ببندید.
- لقمهها را روی حرارت کم در ماهیتابه گریل کنید یا در فر / ایرفرایر قرار دهید.
۲. لقمه گوشت
- گوشت چرخ کرده و پیاز را با نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و پاپریکا تفت دهید.
- در انتها کمی رب گوجه اضافه کرده و اجازه دهید گوشت با حرارت کم پخته و روغن بیندازد.
- خمیر را گرد کرده و یک قاشق از مواد گوشتی را داخل آن قرار دهید، سپس لبهها را روی هم ببندید.
- لقمهها را روی حرارت کم بدون روغن گریل کنید یا در فر / ایرفرایر قرار دهید.
۳. لقمه پنیر و سبزیجات
- پنیر خامهای را با گردو خرد شده و مقداری نعناع خشک مخلوط کنید.
- خمیر را گرد کرده و یک قاشق از مواد پنیری روی آن قرار دهید، سپس لبهها را ببندید.
- لقمهها را روی حرارت کم گریل کنید یا در فر / ایرفرایر بپزید.
نکات مهم برای خمیر و لقمههای مدرسهای
- میتوانید برای تنوع بیشتر از سبزیجات ریز خرد شده در لقمهها استفاده کنید.
- برای کودکان حساس به ادویه، پاپریکا و پودر سیر را کاهش دهید.
- لقمهها را بعد از پخت خنک کرده و در ظرف در بسته برای مدرسه نگهداری کنید.
نتیجه نهایی
با این روش میتوانید خمیر همهکاره را در کمتر از ۳ دقیقه آماده کنید و سه مدل لقمه سالم و مقوی برای کودکان درست کنید. این لقمهها انرژی لازم را تا پایان روز مدرسه فراهم میکنند و هم سالم هستند و هم خوشمزه.
همچنین بخوانید:
پنفورته ایتالیایی؛ طرز تهیه شیرینی سنتی توسکانی با مغزیجات و میوه خشک
طرز تهیه مُفَتَّح خوزستانی | غذای مجلسی عربی-ایرانی با گوشت و لپه



