طرز تهیه شیرینی بوندوارا صربستانی با کدو حلوایی و گردو – دسر خانگی بی‌نظیر

شیرینی بوندوارا

بوندوارا یک شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه است که ریشه آن به کشور صربستان برمی‌گردد. این شیرینی با عطر دل‌انگیز کدو حلوایی، خمیر یوفکا و گردو، گزینه‌ای عالی برای عصرانه و پذیرایی از مهمانان است.

شیرینی بوندوارا

معرفی شیرینی بوندوارا

در گذشته، مردم بیشتر به غذاهای سنتی تمایل داشتند، اما امروزه با گسترش اینترنت و رسانه‌های اجتماعی، غذاها و شیرینی‌های بین‌المللی محبوبیت پیدا کرده‌اند. بوندوارا جزو شیرینی‌های محبوب صربستان است که هم به صورت گرم و هم سرد سرو می‌شود و همراه با چای یا قهوه تجربه‌ای لذت‌بخش برای خانواده و دوستان فراهم می‌کند. این شیرینی نمادی از مهمان‌نوازی و زندگی ساده روستایی در بالکان است.

مواد لازم برای تهیه بوندوارا

  • خمیر یوفکا یا فیلو: ۱ بسته
  • کدو حلوایی رنده شده: ۷۰۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گردوی خرد شده: نصف پیمانه
  • پودر قند برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه بوندوارا مرحله به مرحله

شیرینی بوندوارا

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید. کره را در ماهی‌تابه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس کدو را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. حالا شکر، دارچین و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید. بعد از آماده شدن، اجاق را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی خمیر

یک ورق خمیر یوفکا روی میز کار پهن کنید، مقداری کره ذوب شده روی آن بمالید و مقداری از مواد کدو روی خمیر پخش کنید. سپس خمیر را از یک سمت رول کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. تمام خمیرها را به همین شکل آماده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نخود پلو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی فراموش‌نشدنی

مرحله سوم: پخت شیرینی

روی رول‌ها کره ذوب شده بمالید و سینی را در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. پس از پخت، شیرینی‌ها را خنک کرده و در صورت تمایل به برش‌های کوچک تقسیم کنید. در نهایت روی آنها پودر قند بپاشید.

نکات مهم برای تهیه بوندوارا

  • کدو حلوایی باید شیرین، نارنجی رنگ و بدون لهیدگی باشد.
  • برای طعم بهتر، از کدو حلوایی گرد استفاده کنید.
  • قبل از خرد کردن تره‌ها و کدو، آنها را به خوبی بشویید تا شن و خاک موجود از بین برود.
  • خمیر یوفکا نازک است، پس با دقت رول کنید تا مواد بیرون نریزد.
  • کدو حلوایی کم کالری و سرشار از کاروتنوئید و ویتامین است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

جمع‌بندی

شیرینی بوندوارا، با ترکیب خمیر یوفکا، کدو حلوایی، گردو و دارچین، یک دسر سنتی و بین‌المللی است که می‌تواند برای مهمانی‌ها و عصرانه‌های خانوادگی یک انتخاب بی‌نظیر باشد. تهیه آن ساده است و با رعایت نکات بالا، شیرینی خوشمزه و معطر شما آماده خواهد شد.

همچنین بخوانید:

لحظه ناب ایرج طهماسب و مهدی هاشمی پس از ۴۵ سال | بازگشت خاطره‌های سینمایی

وداع با ناصر تقوایی | مراسم خانه سینما و بزرگداشت کارگردان موج نو سینمای ایران

مراسم روز عصای سفید در تهران | گرامیداشت نابینایان و نماد استقلال روشندلان

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا