رازهای پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

Secrets to Cooking Stuffed Bell Peppers

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم‌پر؛ دلمه‌ای خوش‌عطر و طعم

trz theyh flfl delmhay shkmpr delmhay khoshatr v tam

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با رنگ‌های زنده و داخل پرشده با مخلوط گوشت، برنج و سبزی سفره را زیبا می‌کند. این دلمه نه خیلی پیچیده است و نه نیاز به مواد عجیب دارد؛ فقط رعایت چند نکته ساده کافی است تا یک فلفل دلمه‌ای خوشمزه و جاافتاده داشته باشید. امروز با من همراه شوید تا دستور کامل و فوت‌وفن‌های مهم آن را یاد بگیریم.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

مادهمقدار
فلفل دلمه‌ای کامل۴ عدد
گوشت چرخ‌کرده۲۰۰ گرم
لپه۸۰ گرم
برنجنصف پیمانه
سبزی دلمه شامل جعفری، مرزه، ریحان، ترخون، ترهحدود ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان دلخواه
برای تهیه سس: رب گوجه، آب، ادویه و آبلیمو

طرز تهیه قدم به قدم

مرحله اول: آماده‌سازی مقدماتی

  1. لپه را چند ساعت قبل خیس کنید، سپس آن را نیم‌پز کنید و آب اضافی‌اش را دور بریزید.
  2. برنج را نیز خیس کنید و سپس نیم‌پز نمایید و آبکش کنید.
  3. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود.

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخلی

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس برنج نیم‌پز، لپه پخته، رب گوجه‌فرنگی، سبزی خردشده و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید چند دقیقه با هم بپزند تا طعم‌ها ترکیب شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی فلفل‌ها

سر فلفل‌ها را ببرید و دانه‌ها و رشته‌های داخلی آن را کامل خارج کنید. دقت کنید سر فلفل‌ها را دور نریزید—می‌توانید بعداً به عنوان درپوش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  نگهداری آبغوره خانگی بدون کپک | روش‌های استریل شیشه و نکات طلایی

مرحله چهارم: پر کردن فلفل‌ها

وقتی مواد داخلی خنک شدند، آن‌ها را داخل فلفل‌ها بریزید و با دقت سر فلفل‌ها را بگذارید.

مرحله پنجم: چیدن و پخت

داخل قابلمه‌ای روغن بریزید یا کف آن را کمی چرب کنید. فلفل‌ها را صاف بچینید. برای پخت، مقداری آب داخل قابلمه بریزید (به اندازه‌ای که کف فلفل‌ها مرطوب شود) و درب آن را ببندید. با حرارت متوسط ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید تا فلفل‌ها کاملاً نرم شوند و مواد داخل آن به خوبی بپزند.

مرحله ششم: تهیه سس و سرو

در حین پخت، می‌توانید سسی تهیه کنید: رب گوجه را با مقداری روغن تفت دهید، سپس آب، ادویه و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید.

نکات مهم برای فلفل دلمه‌ای شکم‌پر عالی

  • مخلوط داخل را زیاد سفت نکنید تا فلفل ترک نخورد.
  • سس را کمی رقیق‌تر نگه دارید تا غذای نهایی خشک نشود.
  • اگر فلفل‌ها در پخت کامل نشدند، کمی آب جوش اضافه کنید و ادامه دهید.

همچنین بخوانید.

بهترین نان فنجانی مغزدار را در خانه بپزید.

بهترین نان فنجانی مغزدار را در خانه بپزید.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا