مواد لازم برای اسنک مرغ
- فیله مرغ: ۸ عدد
- فلفل دلمهای: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- قارچ: ۴۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- نان تست: ۱۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مرحله اول: آمادهسازی مواد
ابتدا فیله مرغ را به صورت نازک برش دهید. فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و قارچها را حلقهای برش بزنید. پیاز را با رنده درشت رنده کرده و فیلهها را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا مزهدار شوند.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
فیلهها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند، مراقب باشید خشک نشوند. سپس قارچها را در تابه جداگانه تفت داده و کمی نمک اضافه کنید.
مرحله سوم: آمادهسازی اسنک
دستگاه ساندویچ ساز را کمی چرب کنید. نان تست را در دستگاه قرار دهید و روی آن یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمهای و پنیر پیتزا بگذارید. سپس روی آن را با نان تست دیگر بپوشانید و درب دستگاه را ببندید.
پس از ۳ تا ۵ دقیقه، اسنکها آماده شده و میتوانید آنها را با سس خردل و کچاپ سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه اسنک مرغ
- زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- مناسب برای وعده نهار، شام و پیشغذا
- میتوانید در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کنید
- مقدار مواد اولیه برای ۶ نفر مناسب است
- برای طعم بهتر، مرغ را کمی با ادویه دلخواه مزهدار کنید
همچنین بخوانید:
آموزش مرحلهبهمرحله گذاشتن اثر انگشت روی گوشی اندرویدی | افزایش امنیت گوشی
طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی | آموزش مرحله به مرحله