طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی ترد و خوشمزه | دستور پخت آسان و حرفه‌ای

شنیسل مرغ

شنیسل مرغ یکی از غذاهای محبوب آلمانی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. شما نیازی به رستوران‌های خاص ندارید؛ با این دستور ساده و حرفه‌ای می‌توانید در خانه یک شنیسل مرغ خوشمزه و ترد تهیه کنید.

شنیسل مرغ

مواد لازم برای ۳ نفر

موادمقدار
سینه مرغ۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۱.۵ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
آب لیمو۳ قاشق سوپ خوری
آب پیازنصف پیمانه
پنیر پارمزان۱۰۰ گرم
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزنوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی سینه مرغ

سینه مرغ را بشویید و با چاقوی تیز به ورقه‌هایی نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش دهید.

مرحله ۲: نازک کردن مرغ

هر فیله را در یک نایلون فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب کمی نازک کنید تا آماده مزه‌دار کردن شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی آب پیاز

پیازها را رنده کرده و آب آن‌ها را بگیرید. حدود نصف پیمانه آب پیاز برای مزه‌دار کردن لازم است.

مرحله ۴: مزه‌دار کردن مرغ

فیله‌ها را در ظرفی بریزید، آب پیاز، آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید. سپس روی ظرف سلفون کشیده و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۵: آماده‌سازی تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با همزن هم بزنید تا کف کند. می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری آب سرد و کمی زعفران هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز | راز غذای سنتی آذربایجان که همه عاشقش می‌شوند!

مرحله ۶: آماده‌سازی آرد و ادویه‌ها

نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را به آرد سفید اضافه کنید و مخلوط نمایید.

مرحله ۷: پوشش‌دهی مرغ

  1. مرغ‌ها را ابتدا در آرد بغلطانید.
  2. سپس مرغ‌ها را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید.
  3. پنیر پارمزان را روی مرغ‌ها بپاشید.
  4. در نهایت مرغ‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید.

مرحله ۸: صاف کردن و آماده‌سازی برای سرخ کردن

مرغ‌ها را روی آرد سوخاری قرار دهید و با یک نایلون و وردنه کمی صاف کنید تا شنیسل‌ها یکنواخت شوند.

مرحله ۹: سرخ کردن شنیسل مرغ

روغن را در تابه داغ کنید و شنیسل‌ها را هر طرف ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.

مرحله ۱۰: سرو و تزیین

شنیسل‌ها را می‌توانید با لیمو، سس، کاهو و جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

نکات طلایی برای شنیسل مرغ خوشمزه

  • برای ترد شدن، از آب پیاز برای مزه‌دار کردن مرغ استفاده کنید.
  • برای مزه بهتر، کمی زعفران به آرد سوخاری اضافه کنید.
  • اگر نمی‌خواهید از تخم مرغ استفاده کنید، می‌توانید از آب سرد جایگزین کنید.
  • روغن را داغ کنید تا لایه روی مرغ جدا نشود و سپس شعله را کم کنید تا مغز شنیسل کاملاً پخته شود.
  • برای طعم غنی‌تر، ۲۵ گرم کره به روغن سرخ‌کردن اضافه کنید.
  • مرغ‌ها را از شب قبل در مواد مزه‌دار کنید تا نتیجه بهتر شود.
  • شنیسل را می‌توانید با سبزیجات خام، پخته یا بخارپز سرو کنید.

زمان آماده‌سازی و سرو

  • زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای: نهار، شام، سحری و افطار
  • تعداد نفرات: ۳ نفر

همچنین بخوانید:

خواص شگفت‌انگیز انار و پیشگیری از بیماری‌ها

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی نرم و خوشمزه + نکات طلایی آشپزی

راهنمای کامل پیگیری مدارک مفقودی و دریافت مدارک المثنی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا