10 نکته طلایی برای پف کردن کیک خانگی: راز کیک‌های اسفنجی و نرم

پف کردن کیک
پف کردن کیک یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کیک پزی در خانه است. در این مقاله، تمام ترفندهای عملی و علمی برای داشتن کیک اسفنجی، پوک و خوش‌مزه را خواهید آموخت.

پف کردن کیک

چرا کیک شما خوب پف نمی‌کند؟

اغلب مشکل پف نکردن کیک به ترکیب مواد، دمای فر یا روش هم زدن برمی‌گردد. رعایت نکات ساده می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

۱۰ نکته کلیدی برای پف کردن کیک خانگی

پف کردن کیک

۱. الک کردن آرد و افزودن بکینگ پودر

آرد را چند بار الک کنید و بکینگ پودر را ابتدا با آرد مخلوط کرده و سپس از صافی عبور دهید تا هوادهی کافی ایجاد شود. این کار باعث کیک اسفنجی و نرم می‌شود.

۲. انتخاب قالب مناسب

حجم قالب باید با میزان مواد کیک هماهنگ باشد. قالب خیلی بزرگ باعث می‌شود کیک پف نکند و خیلی کوچک باعث سرریز شدن مواد شود.

۳. جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ

سفیده را با کمی شکر جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس با مواد دیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند.

۴. میزان روغن را کنترل کنید

روغن زیاد باعث سنگینی کیک و کاهش پف آن می‌شود. بهتر است طبق دستورالعمل مقدار دقیق را رعایت کنید.

۵. پیش‌گرم کردن فر

فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً داغ شود. فر سرد، باعث پف نکردن کیک می‌شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه یک میان وعده پرانرژی برای باشگاه و ایام امتحانات

۶. درب فر را باز نکنید

باز کردن درب فر در حین پخت باعث افت دما و کاهش حجم کیک می‌شود. صبور باشید تا زمان پخت کامل شود.

۷. هم زدن مواد در یک جهت

هنگام مخلوط کردن مواد، همیشه در یک جهت هم بزنید. هم زدن در جهت‌های مختلف باعث از بین رفتن حباب‌های هوا و کاهش پف کیک می‌شود.

۸. نگهداری مواد در دمای محیط

مواد را نیم ساعت قبل از مخلوط کردن در دمای محیط نگهداری کنید تا ترکیب یکنواخت و سبک‌تری داشته باشید.

۹. استفاده از بکینگ پودر تازه

بکینگ پودر کهنه باعث کاهش پف کیک می‌شود. همیشه از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.

۱۰. توجه به رنگ مخلوط شکر و زرده

زمانی که رنگ مخلوط شکر و زرده بین سفید و کرمی شد، دیگر مواد را هم نزنید تا حباب‌های هوا حفظ شود و کیک پف خوبی داشته باشد.

جدول خلاصه نکات پف کردن کیک

نکتهتوضیح
الک کردن آردهوا دادن آرد و ترکیب با بکینگ پودر برای کیک اسفنجی
قالب مناسبهماهنگی حجم مواد و قالب برای جلوگیری از سرریز یا کم پفی
سفیده و زردهجدا کردن و هم زدن سفیده برای حفظ حجم هوا
روغنکنترل مقدار برای جلوگیری از سنگینی کیک
فرپیش‌گرم کردن فر ۲۰ دقیقه قبل از استفاده
درب فرباز نکردن حین پخت برای حفظ پف
هم زدنهم زدن مواد در یک جهت برای حفظ حباب‌ها
دمای موادنگهداری نیم ساعت در دمای محیط
بکینگ پودراستفاده از بکینگ پودر تازه
رنگ مخلوط شکر و زردهپایان هم زدن وقتی رنگ بین سفید و کرمی شد

همچنین بخوانید:

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا