نکات طلایی مقدار لپه و گوشت برای خورش قیمه

خورشت قیمه
برای تهیه یک خورش قیمه خوشمزه و جا افتاده، مهم است که اندازه مواد اولیه برای هر نفر را بدانید. رعایت این نکات باعث می‌شود قیمه شما طعم عالی و ظاهر مناسبی داشته باشد.

خورشت قیمه

اندازه لپه برای هر نفر در خورش قیمه

برای هر نفر، تقریباً ۲ قاشق غذاخوری لپه کافی است. این مقدار پایه استاندارد است اما می‌توانید بر اساس ذائقه کمی آن را کم یا زیاد کنید.

هر کیلو لپه برای چند نفر کافی است؟

خورشت قیمه

برای پخت قیمه نذری یا خورش قیمه در حجم بالا، معمولاً هر کیلوگرم لپه برای ۲۰ تا ۲۲ نفر کافی است. این نسبت در رستوران‌ها و آشپزخانه‌های حرفه‌ای برای خورش‌های نذری و مجلسی رعایت می‌شود.

مقدار گوشت خورشتی برای هر نفر

بعد از تعیین مقدار لپه، باید میزان گوشت خورشتی را برای هر نفر مشخص کنیم. استاندارد معمول برای قیمه مجلسی یا نذری این است که برای هر نفر ۷۰ تا ۱۰۰ گرم گوشت خورشتی در نظر بگیرید. رعایت این مقدار باعث می‌شود قیمه شما نه خشک شود و نه خیلی آبکی.

نکات طلایی برای قیمه خوشمزه

  • اندازه لپه و گوشت بر طعم و جا افتادن خورش تأثیر مستقیم دارد.
  • برای خورش نذری، رعایت نسبت هر کیلو لپه به تعداد افراد بسیار مهم است.
  • می‌توانید مقدار ادویه و رب گوجه را نیز با توجه به این مقدار لپه و گوشت تنظیم کنید تا قیمه طعم متعادل داشته باشد.
بیشتر بخوانید:  دیپ زیتون با پنیر | پیش غذای سریع و خوشمزه برای مهمانی

همچنین بخوانید:

۱۶ تمرین ذهنی برای افزایش تمرکز و دقت | روش‌های ساده و کاربردی برای همه

طرز تهیه کشک کدو ساده و فوری | غذای بدون گوشت خوشمزه که همه عاشقش می‌شوند

طرز تهیه سس خیارشور خانگی خوشمزه | دیپ ساندویچ و سالاد که همه را شگفت‌زده می‌کند

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا