
تاریخچه
حلوا ارده در شهر زنجان و برخی مناطق دیگر ایران قدمتی طولانی دارد. در گذشته این خوراکی بیشتر توسط بازاریان و کارگران بهعنوان منبع انرژی در طول روز مصرف میشد. به همین دلیل شهرت زیادی در میان مردم پیدا کرد.

مواد تشکیلدهنده
- ارده کنجد خالص
- شیره انگور یا شکر
- وانیل یا هل برای عطر
- پودر پسته یا بادام برای تزئین

خواص و ارزش غذایی
حلوا ارده سرشار از کلسیم، آهن، ویتامینهای گروه B و چربیهای سالم است. کنجد موجود در آن به تقویت استخوانها کمک میکند و انرژی زیادی برای فعالیتهای روزانه فراهم میآورد.

روش مصرف حلوا ارده زنجان
این خوراکی معمولاً در وعده صبحانه همراه با نان تازه و چای سرو میشود. اما بهعنوان میانوعده نیز میتواند انتخابی سالم و مقوی باشد.

جمعبندی
حلوا ارده سنتی نه تنها یک خوراکی خوشمزه است بلکه بخشی از فرهنگ غذایی ایرانیان محسوب میشود. اگر به دنبال صبحانهای سالم، مقوی و انرژیزا هستید، حتماً حلوا ارده را امتحان کنید.