کاپوناتا؛ خوراک سنتی سیسیلی

caponata-sicilian-dish2
کاپوناتا یکی از غذاهای سنتی جزیره سیسیل در ایتالیا است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، کرفس و زیتون تهیه می‌شود. طعم خاص این غذا ترکیبی از شیرینی، ترشی و شوری است.

غذای سنتی سیسیل
غذای سنتی سیسیل

تاریخچه

ریشه این غذا به قرن هفدهم بازمی‌گردد. در آن زمان این خوراک به عنوان غذای اشرافی شناخته می‌شد و به مرور به سفره مردم عادی راه پیدا کرد. امروزه کاپوناتا به عنوان یک غذای سنتی سیسیلی در سراسر جهان شناخته می‌شود.

غذای ایتالیایی
غذای ایتالیایی

مواد اولیه

  • بادمجان
  • گوجه‌فرنگی
  • کرفس
  • پیاز
  • زیتون سبز
  • سرکه و شکر
  • روغن زیتون
غذای سنتی ایتالیا
غذای سنتی ایتالیا

طرز تهیه

  1. بادمجان‌ها را خرد کرده و سرخ کنید.
  2. پیاز و کرفس را تفت دهید.
  3. گوجه و زیتون را اضافه کنید.
  4. سرکه و شکر را افزوده و اجازه دهید مواد با هم بپزند.
  5. در نهایت بادمجان‌ها را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ طعمی اصیل
کاپوناتا
کاپوناتا

کاپوناتا در سفره ایتالیایی

این خوراک خوشمزه هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. این خوراک معمولاً با نان تازه یا پاستا همراه است.

پیش‌غذا ایتالیایی
پیش‌غذا ایتالیایی

خواص و ارزش غذایی

کاپوناتا سرشار از فیبر خوراکی و ویتامین‌هاست و به دلیل استفاده از روغن زیتون و سبزیجات گزینه‌ای سالم و سبک محسوب می‌شود.

غذای سیسیلی
غذای سیسیلی

جمع‌بندی

کاپوناتا یکی از اصیل‌ترین غذاهای سیسیلی است که طعم بی‌نظیر و تاریخچه طولانی دارد. امتحان این غذا برای علاقه‌مندان به خوراک‌های مدیترانه‌ای توصیه می‌شود.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا