
تاریخچه
سوپلی در قرن نوزدهم در رم به وجود آمد و به عنوان یک غذای خیابانی ارزان و خوشمزه شناخته شد. واژه “Supplì” از کلمه فرانسوی surprise به معنی شگفتی گرفته شده است، زیرا داخل این توپهای برنجی پر از پنیر پنهان شده است.

مواد اولیه
- برنج پختهشده
- پنیر موتزارلا
- سس گوجهفرنگی
- آرد، تخممرغ و پودر سوخاری
- نمک و فلفل

طرز تهیه
- برنج پخته را با کمی سس گوجه و ادویه مخلوط کنید.
- مقداری برنج کف دست گذاشته و تکهای پنیر موتزارلا وسط آن بگذارید.
- با برنج روی پنیر را بپوشانید و توپ درست کنید.
- توپها را در آرد، تخممرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
- در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

سوپلی در فرهنگ ایتالیایی
این غذا معمولاً به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود. در رستورانهای رم این غذا همراه با نوشیدنی سرو میشود و نماد غذای خیابانی رم است.

تفاوت این میانوعده با آرانچینی
اگرچه هر دو از برنج درست میشوند، اما آرانچینی بزرگتر و متنوعتر است در حالی که سوپلی سادهتر و بیشتر با پنیر موتزارلا پر میشود.

جمعبندی
سوپلی یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که امتحان آن برای هر عاشق غذاهای خیابانی ضروری است.