سوپلی؛ توپ‌های برنجی رم

suppli-italian-recipe5
سوپلی یکی از خوراکی‌های معروف شهر رم در ایتالیا است. این غذا شباهت زیادی به آرانچینی دارد اما اندازه آن کوچک‌تر و پر از پنیر موتزارلا کش‌دار است.

غذای ایتالیایی
غذای ایتالیایی

تاریخچه

سوپلی در قرن نوزدهم در رم به وجود آمد و به عنوان یک غذای خیابانی ارزان و خوشمزه شناخته شد. واژه “Supplì” از کلمه فرانسوی surprise به معنی شگفتی گرفته شده است، زیرا داخل این توپ‌های برنجی پر از پنیر پنهان شده است.

غذای سنتی رم
غذای سنتی رم

مواد اولیه

  • برنج پخته‌شده
  • پنیر موتزارلا
  • سس گوجه‌فرنگی
  • آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری
  • نمک و فلفل
توپ برنجی
توپ برنجی

طرز تهیه

  1. برنج پخته را با کمی سس گوجه و ادویه مخلوط کنید.
  2. مقداری برنج کف دست گذاشته و تکه‌ای پنیر موتزارلا وسط آن بگذارید.
  3. با برنج روی پنیر را بپوشانید و توپ درست کنید.
  4. توپ‌ها را در آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
  5. در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
بیشتر بخوانید:  پانزانلا چیست؟ سالاد نان و سبزیجات توسکانی
توپ برنجی پنیری
توپ برنجی پنیری

سوپلی در فرهنگ ایتالیایی

این غذا معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شود. در رستوران‌های رم این غذا همراه با نوشیدنی سرو می‌شود و نماد غذای خیابانی رم است.

پیش‌غذای ایتالیایی
پیش‌غذای ایتالیایی

تفاوت این میان‌وعده با آرانچینی

اگرچه هر دو از برنج درست می‌شوند، اما آرانچینی بزرگ‌تر و متنوع‌تر است در حالی که سوپلی ساده‌تر و بیشتر با پنیر موتزارلا پر می‌شود.

سوپلی
سوپلی

جمع‌بندی

سوپلی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است که امتحان آن برای هر عاشق غذاهای خیابانی ضروری است.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا