کیش لورن؛ غذای کلاسیک فرانسوی

quiche-lorraine-france1
کیش لورن یکی از غذاهای سنتی و محبوب ناحیه لورن در شرق فرانسه است که در سراسر جهان شناخته شده و مورد علاقه قرار گرفته است. این غذای خوشمزه ترکیبی از تخم‌مرغ، خامه، ژامبون دودی یا بیکن و خمیر تارت است که آن را در فر می‌پزند. کیش لورن به عنوان یک پیش‌غذا یا غذای اصلی در وعده‌های مختلف سرو می‌شود و می‌تواند گرم یا سرد مصرف شود.

غذای فرانسوی
غذای فرانسوی

تاریخچه

کیش لورن ریشه در قرن شانزدهم میلادی دارد و از ناحیه لورن در شرق فرانسه نشأت گرفته است. نام «کیش» از کلمه آلمانی «Kuchen» به معنی کیک گرفته شده است. در ابتدا، این غذا با خمیر نان تهیه می‌شد و پر از تخم‌مرغ و خامه بود. با گذشت زمان، ژامبون دودی یا بیکن به آن اضافه شد و در قرن نوزدهم، استفاده از پنیر گودا یا گرویر نیز رایج شد. در دهه ۱۹۵۰ میلادی، کیش لورن به سایر نقاط جهان معرفی شد و محبوبیت زیادی پیدا کرد.

پای فرانسوی
پای فرانسوی

مواد لازم

  • خمیر تارت پخته
  • تخم‌مرغ
  • خامه پرچرب
  • ژامبون دودی یا بیکن (برش‌های نازک)
  • پنیر گودا یا گرویر (اختیاری)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جوز هندی (اختیاری)
پای تخم مرغ
پای تخم مرغ

طرز تهیه

  1. خمیر تارت را در قالب مورد نظر پهن کنید و با چنگال سطح آن را سوراخ کنید.
  2. در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را با خامه، نمک، فلفل و جوز هندی مخلوط کنید.
  3. ژامبون دودی یا بیکن را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.
  4. اگر از پنیر استفاده می‌کنید، آن را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  5. مخلوط را روی خمیر در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که به سطحی طلایی و سفت برسید.
  6. کیش را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن آن را برش زده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید:   شله زرد: طلای شیرین ایرانی با دستوری ساده و طعمی به یادماندنی
پای تخم مرغ و بیکن
پای تخم مرغ و بیکن

نکات مهم در تهیه کیش لورن

  • استفاده از خامه پرچرب باعث می‌شود کیش بافت نرم و کرمی داشته باشد.
  • ژامبون دودی یا بیکن را باید به صورت نازک و یکنواخت برش بدهید.
  • پنیر را رنده کرده و به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید تا طعم بهتری به دست آید.
  • در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجاتی مانند قارچ یا اسفناج به جای گوشت استفاده کنید.
غذای اصیل فرانسه
غذای اصیل فرانسه

ارائه و سرو

کیش لورن را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد. این غذا به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی در وعده‌های ناهار یا شام مناسب است. در کنار کیش از سالاد سبز تازه یا سبزیجات استفاده کنید. نوشیدنی‌هایی مانند آب میوه طبیعی یا نوشیدنی‌های گازدار نیز ترکیب خوبی با این غذا خواهند بود.

غذای فرانسوی
غذای فرانسوی

جمع‌بندی

کیش لورن یک غذای کلاسیک و لذیذ فرانسوی است که با ترکیب ساده‌ای از تخم‌مرغ، خامه، ژامبون دودی یا بیکن و خمیر تارت تهیه می‌شود. این غذا با طعم غنی و بافت نرم خود، می‌تواند انتخابی عالی برای مهمانی‌ها، دورهمی‌ها یا حتی وعده‌های روزانه باشد.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا