کرم بروله؛ دسر لوکس فرانسوی با لایه کاراملی

creme-brulee-french-dessert2
کرم بروله (Crème Brûlée) یکی از معروف‌ترین دسرهای فرانسوی است که با طعم خامه‌ای و لایه نازک کاراملی روی سطح خود شناخته می‌شود. این دسر ترکیبی از خامه، زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل است که با روشی خاص پخته و سپس روی آن با شعله کاراملی می‌شود.

ظاهر ساده اما طعم فوق‌العاده کرم بروله باعث شده که در سراسر جهان محبوب باشد. این دسر معمولاً در رستوران‌های لوکس سرو می‌شود و به عنوان یکی از نمادهای آشپزی فرانسوی شناخته می‌شود.

دسر شیک فرانسوی
دسر شیک فرانسوی

تاریخچه

ریشه دقیق این دسر مشخص نیست، اما بسیاری آن را به فرانسه نسبت می‌دهند. برخی منابع هم می‌گویند نسخه‌هایی از این دسر در اسپانیا و انگلیس وجود داشته است. با این حال، نام فرانسوی آن نشان می‌دهد که شهرت اصلی‌اش از فرانسه شروع شده است.

دسر معروف فرانسوی
دسر معروف فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله

برای تهیه کرم بروله، ابتدا خامه و وانیل را گرم کرده و سپس با مخلوط زرده تخم‌مرغ و شکر ترکیب نمایید. این ترکیب را در ظرف‌های کوچک بریزید و به روش بن‌ماری در فر بپزید. پس از سرد شدن، روی آن شکر بپاشید و با مشعل مخصوص فرایند کاراملیزاسیون را انجام دهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورش غوره بادمجان همدانی | غذای ترش و لذیذ تابستانی
شیرینی فرانسوی
شیرینی فرانسوی

چرا این دسر محبوب است؟

تضاد بین بافت نرم و خامه‌ای دسر و لایه ترد کاراملی روی آن تجربه‌ای خاص برای دوستداران شیرینی ایجاد می‌کند. به همین دلیل کرم بروله همیشه جزو انتخاب‌های اول منوی دسر در رستوران‌ها می‌باشد.

کرم بروله
کرم بروله

جمع‌بندی

کرم بروله یک دسر شیک و بی‌نظیر است که طعم آن فراموش‌نشدنی است. اگر به دنبال تجربه‌ای اصیل از آشپزی فرانسوی هستید، این دسر گزینه‌ای فوق‌العاده خواهد بود.

دسر فرانسوی
دسر فرانسوی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا