طرز تهیه باقالی پخته حرفه‌ای در خانه | باقالی خشک و تازه، طعم بازاری

باقالی خشک
با شروع فصل سرما، کمتر کسی می‌تواند در برابر عطر و طعم وسوسه‌انگیز باقالی پخته مقاومت کند. این خوراکی محبوب پاییز و زمستان، هم در کوچه و بازار طرفداران زیادی دارد و هم اگر در خانه آماده شود، طعمی دلچسب‌تر پیدا می‌کند. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم چگونه باقالی خشک و تازه را به ساده‌ترین روش بپزید تا نتیجه‌ای مشابه باقالی بازاری داشته
باشید.

باقالی خشک

مواد لازم برای تهیه باقالی پخته (۴ نفره)

مواد لازممقدار
باقالی خشک۵۰۰ گرم
فلفل تند۴ عدد
سرکه۲ قاشق غذاخوری
گلپر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشک

باقالی خشک

۱. آماده‌سازی باقالی خشک

  • باقالی خشک را در یک کاسه آب بریزید و ۲۴ ساعت یا یک شب خیس کنید.
  • در این مدت، چند بار آب باقالی را عوض کنید تا نفخ آن کمتر شود.

۲. پخت باقالی

  • باقالی‌ها را در قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید تا کاملاً پوشیده شود.
  • حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید
    باقالی‌ها ۱ تا ۲ ساعت روی شعله ملایم بپزند.
  • هر ۱۵ دقیقه یک بار باقالی‌ها را زیر و رو کنید تا یکنواخت بپزند.
بیشتر بخوانید:  راز پف‌کردن کیک دو تخم مرغی با ماست | دستور ساده و خوش‌طعم خانگی

۳. مزه‌دار کردن

در مراحل پایانی، سرکه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید.
سپس کمی نعناع خشک یا گلپر روی آن بپاشید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر
جا بیفتد.

طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

  1. باقالی‌های تازه را خوب بشویید و همراه با پوست در قابلمه بریزید.
  2. مقداری نمک، فلفل و کمی سرکه به آن اضافه کنید.
  3. بگذارید بپزد تا کاملاً نرم شود، سپس در ظرف سرو بریزید و با گلپر و فلفل
    تند تزئین کنید.

نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن باقالی

  • باقالی را بهتر است با سرکه طبیعی (مانند سرکه سیب) بپزید تا طعم ملایم‌تری داشته باشد.
  • برای عطر بیشتر می‌توانید کمی آویشن خشک یا زیره به باقالی اضافه کنید.
  • اگر باقالی خشک استفاده می‌کنید، حتماً از تازه بودن آن مطمئن شوید تا بعد از پخت سفت نشود.
همچنین بخوانید:

ترند رنگ بورگاندی | استایل شیک با رنگی خاص و ماندگار

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا