باشید.
مواد لازم برای تهیه باقالی پخته (۴ نفره)
مواد لازم | مقدار |
---|---|
باقالی خشک | ۵۰۰ گرم |
فلفل تند | ۴ عدد |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشک
۱. آمادهسازی باقالی خشک
- باقالی خشک را در یک کاسه آب بریزید و ۲۴ ساعت یا یک شب خیس کنید.
- در این مدت، چند بار آب باقالی را عوض کنید تا نفخ آن کمتر شود.
۲. پخت باقالی
- باقالیها را در قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید تا کاملاً پوشیده شود.
- حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید
باقالیها ۱ تا ۲ ساعت روی شعله ملایم بپزند. - هر ۱۵ دقیقه یک بار باقالیها را زیر و رو کنید تا یکنواخت بپزند.
۳. مزهدار کردن
در مراحل پایانی، سرکه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید.
سپس کمی نعناع خشک یا گلپر روی آن بپاشید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر
جا بیفتد.
طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه
- باقالیهای تازه را خوب بشویید و همراه با پوست در قابلمه بریزید.
- مقداری نمک، فلفل و کمی سرکه به آن اضافه کنید.
- بگذارید بپزد تا کاملاً نرم شود، سپس در ظرف سرو بریزید و با گلپر و فلفل
تند تزئین کنید.
نکات مهم برای خوشمزهتر شدن باقالی
- باقالی را بهتر است با سرکه طبیعی (مانند سرکه سیب) بپزید تا طعم ملایمتری داشته باشد.
- برای عطر بیشتر میتوانید کمی آویشن خشک یا زیره به باقالی اضافه کنید.
- اگر باقالی خشک استفاده میکنید، حتماً از تازه بودن آن مطمئن شوید تا بعد از پخت سفت نشود.