مزه‌دار کردن جوجه کباب در خانه | ۳ طعم خوشمزه و متفاوت برای جوجه کباب

مزه‌دار کردن جوجه کباب

اگر از طعم همیشگی جوجه کباب زعفرانی خسته شده‌اید، در این مطلب چند روش متفاوت و بسیار خوشمزه برای مزه‌دار کردن جوجه کباب در خانه معرفی می‌کنیم. این روش‌ها برای ۱ کیلو فیله مرغ طراحی شده‌اند و در صورت افزایش میزان مرغ، مقدار مواد را به نسبت بیشتر کنید.

مزه‌دار کردن جوجه کباب

۱. جوجه بندری

جوجه بندری با طعم تند و ادویه‌های خاص، یکی از محبوب‌ترین سبک‌های جوجه کباب ایرانی است.

مواد لازم برای ۱ کیلو فیله مرغ:

مواد لازممقدار
پیاز درشت۱ عدد
گوجه۱ عدد
سیر۲ حبه
جعفریمقداری
رب۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند۱/۲ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۵ قاشق غذاخوری

دستور پخت:

تمام مواد را به فیله مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس مرغ را در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خورد آن برود. حداقل یک ساعت استراحت کافی است.

۲. جوجه ماستی لاری

این سبک جوجه با ماست و زعفران، طعمی ملایم و کرمی به مرغ می‌دهد و برای کسانی که طعم تند را دوست ندارند مناسب است.

مواد لازم:

موادمقدار
ماست۴ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد
آبلیموکمی
زعفرانبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمککمی
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱/۵ قاشق چایخوری

دستور پخت:

تمام مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت طعم‌ها جذب مرغ شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی ساده و سریع | دسر خوشمزه و حرفه‌ای

۳. جوجه تندوری

اگر عاشق طعم‌های تند و پرادویه هستید، جوجه تندوری گزینه ایده‌آلی است.

مواد لازم:

موادمقدار
سیر له شده۴ حبه
آبلیمومقداری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شدهنصف یک عدد
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند۱/۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری

دستور پخت:

تمام مواد را به مرغ تکه شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خورد مرغ برود. حداقل ۱ ساعت و حداکثر یک شب توصیه می‌شود.

نکات تکمیلی برای مزه‌دار کردن حرفه‌ای جوجه کباب

مزه‌دار کردن جوجه کباب

  • برای جذب بهتر طعم‌ها، مرغ را حداقل یک ساعت قبل از پخت در یخچال نگه دارید.
  • مواد باید تازه و با کیفیت باشند تا طعم واقعی جوجه کباب را تجربه کنید.
  • برای جلوه بصری و طعم بهتر، پس از کباب کردن، مرغ را با کمی زعفران دم کرده یا کره ذوب شده سرو کنید.

همچنین بخوانید:

چرا بچه‌ام دائم حرف می‌زند و سوال می‌پرسد؟ راهکارهای طلایی برای تبدیل پرحرفی به قدرت فرزندتان!

کودکتان دیگران را می‌زند؟ ۱۰ راز شگفت‌انگیز روانشناسان برای توقف خشونت کودکان!

کودک جیغ می‌زند؟ این ۱۵ ترفند طلایی والدین را نادیده نکنید!

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا