سوپ شیر خانگی مقوی برای کودکان و سالمندان | طرز تهیه مرحله‌ای و آسان

سوپ شیر
سوپ شیر یکی از مقوی‌ترین سوپ‌هاست که سرشار از کلسیم و ویتامین‌های ضروری است و برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است. این سوپ را با مواد ساده و کم‌هزینه آماده کنید؛ این گزینه‌ای عالی برای پیش‌غذا یا میان‌وعده در خانواده است.

سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر

موادمقدار
شیر۱ لیتر
هویج۲ عدد
جعفری تازه۱۰۰ گرم
جو پرک۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سینه مرغ۱/۲ عدد
ذرت پخته۱۰۰ گرم
آرد۳ قاشق غذاخوری
قارچ۱۰۰ گرم
کره۱۰ گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ را در قابلمه‌ای مناسب با ۱ لیتر آب قرار دهید و بپزید. به مرغ پیاز، هویج، یک حبه سیر و کمی ادویه اضافه کنید تا بوی زهم آن از بین برود.

مرحله ۲: آماده‌سازی مرغ و آب مرغ

پس از پخت، مرغ را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را ریش‌ریش کنید و آب مرغ را صاف کرده و در ظرفی جدا نگهدارید.

مرحله ۳: تفت دادن قارچ

قارچ‌ها را شسته و حلقه‌ای خرد کنید. برای قارچ‌های بزرگ آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس در تابه‌ای با کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلایی شوند و کنار بگذارید.

مرحله ۴: پخت جو پرک

۱.۵ لیتر آب را در قابلمه بریزید و بجوشانید. جو پرک را که نیم ساعت خیس کرده‌اید اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شود.

مرحله ۵: آماده‌سازی سس شیر

در تابه‌ای کره را آب کنید. آرد را الک بکنید و به کره اضافه کنید تا خامی آن گرفته شود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. شیر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه همبرگر خانگی پفکی و خوشمزه | فست فود سالم در خانه

مرحله ۶: ترکیب سوپ

هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سبزیجات تمیز و خرد کنید را همراه با مرغی که ریش‌ریش کرده اید، قارچ و ذرت داخل سوپ بریزید.  آب مرغ را نیز بریزید و اجازه دهید مواد با هم ترکیب و جا بیفتند.

مرحله ۷: پخت نهایی و غلیظ شدن سوپ

اجازه دهید سوپ روی شعله کم به آرامی بجوشد تا لعاب بیندازد. در صورت تمایل می‌توانید آبلیمو هنگام سرو اضافه کنید تا شیر بریده نشود.

مرحله ۸: تزیین و سرو

سوپ شیر را با جعفری خرد شده و قارچ تفت داده شده تزئین کنید. سپس خودتان این سوپ مقوی را آماده کنید و آن را برای وعده نهار، میان‌وعده یا افطار ماه رمضان سرو کنید.

نکات طلایی برای پخت سوپ شیر

  • افزودن قارچ، ذرت و سبزیجات ۱۵ دقیقه قبل از سرو کافی است تا طعم بگیرند.
  • برای سوپ غلیظ‌تر، زمان پخت روی شعله را کمی افزایش دهید.
  • برای جلوگیری از بریده شدن شیر، آبلیمو را هنگام سرو اضافه کنید.
  • می‌توانید جو پرک یا جو معمولی استفاده کنید، اما اگر از جو معمولی استفاده می‌کنید، حداقل دو ساعت قبل خیس کنید.
  • مقدار هویج و ذرت قابل تنظیم بر اساس ذائقه شما است.
  • اضافه کردن فلفل دلمه‌ای ریز رنده شده به سوپ، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد.

همچنین بخوانید:

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا