کباب تابهای یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با گوشت چرخ کرده و طعمدهندههای خوشمزه، طرفداران زیادی دارد. در این آموزش آشپزی نمناک، شما را با روش تهیه ساده و مرحلهبهمرحله کباب تابهای در فر آشنا میکنیم.
مواد لازم برای کباب تابهای
- گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
- پیاز ریز رنده شده: ۲ عدد
- پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زعفران: به میزان لازم
مرحله اول: آمادهسازی گوشت
گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده و آب گرفته، پودر سوخاری، سس خردل، نمک و فلفل در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این کار باعث میشود کباب یکدست و خوش طعم شود.
سپس گوشت آمادهشده را روی ظرفی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود و شکلدهی راحتتر شود.
مرحله دوم: آمادهسازی فر و کباب
فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک سینی فر را چرب کنید و مواد گوشتی را کف سینی پهن کنید و یکدست برش بزنید.
روی سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و در فر قرار دهید. ابتدا حرارت فر را به مدت ۱۲ دقیقه روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد نگه دارید و سپس دما را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کبابها به مدت ۴۰ دقیقه به آرامی پخته شوند.
نکته طلایی برای طعم بهتر
برای خوشمزهتر شدن کبابها، در مرحله آخر پخت مقداری کره و زعفران را با آبلیمو روی کبابها بریزید. این کار باعث میشود طعم و عطر کباب تابهای دوچندان شود.
مرحله سوم: سرو کباب تابهای
کبابهای پخته شده را در دیس بچینید. میتوانید چند گوجه فرنگی کبابی هم کنار آنها قرار دهید و با کمی سماق و برشهای دلخواه تزیین کنید. این روش باعث زیبایی و جذابیت بیشتر غذا میشود.
نکات تکمیلی برای کباب تابهای
- زمان آمادهسازی مواد: حدود ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: حدود ۴۰ دقیقه
- این غذا برای وعدههای نهار و شام مناسب است و در ماه رمضان میتوان به عنوان افطار سرو کرد.
- مقدار مواد اولیه ذکر شده برای ۴ نفر مناسب است.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه خورش غوره بادمجان همدانی | غذای ترش و لذیذ تابستانی