پیش غذای بادمجان و تن ماهی | دستور پخت آسان و خوشمزه

بادمجان و تن ماهی

بادمجان یکی از سبزیجات محبوب و مغذی است که تقریباً بیشتر افراد آن را دوست دارند، به شرط آنکه حساسیت نداشته باشند. در این دستور، بادمجان را با ماهی تن ترکیب کرده‌ایم تا یک پیش غذای خوشمزه و ساده برای خانواده و مهمان‌ها آماده کنید.

بادمجان و تن ماهی

مواد لازم برای پیش غذای بادمجان و تن ماهی

  • بادمجان متوسط: ۳ عدد
  • کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون): ۱ قوطی
  • پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه، اسفناج یا جعفری تازه: چند پر
  • گوجه فرنگی متوسط خردشده: ۲ عدد
  • پنیر موتزارلا یا پنیر کم نمک: ۱ گلوله
  • نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه: به میزان کافی

طرز تهیه پیش غذای بادمجان و تن ماهی

بادمجان و تن ماهی

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و بدون اینکه پوست آن‌ها را بگیرید، به حلقه‌هایی با ضخامت حدود ۳ سانتی‌متر برش دهید. با کارد چند خط سطح حلقه‌ها ایجاد کنید و سپس آن‌ها را با روغن زیتون آغشته نمایید.

بادمجان‌ها را در سینی فر بچینید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. برای طعم بهتر می‌توانید بادمجان‌ها را گریل یا کبابی کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سس پیاز و سیر

پیاز و سیر رنده شده را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا خودتان آن‌ها را طلایی کنید. در حین تفت دادن، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید. سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را داخل تابه بریزید و هم بزنید تا آب آن خشک شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و آسان | راز خوشمزه شدن سالاد سنتی ایرانی

مرحله سوم: آماده‌سازی ماهی تن

کنسرو ماهی تن را با چنگال له کنید تا تکه‌های آن نرم و یکدست شوند.

مرحله چهارم: چیدمان و سرو پیش غذا

پس از خنک شدن مواد، در یک بشقاب، یک حلقه بادمجان قرار دهید. روی آن کمی ماهی له شده، یک حلقه گوجه فرنگی و یک حلقه نازک پنیر موتزارلا بریزید. سپس مقداری سس پیاز و سیر طلایی اضافه کنید.

یک حلقه بادمجان دیگر روی مواد قرار دهید و با کمی سبزی تازه تزئین کنید. این ترکیب باعث می‌شود پیش غذای شما هم خوشمزه و هم زیبا جلوه کند.

نکات تکمیلی برای پیش غذای بادمجان و تن ماهی

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه: حدود ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت و انتظار: حدود ۱۵ دقیقه
  • این پیش غذا برای وعده شام یا پیش غذا مناسب است.
  • مقدار مواد اولیه برای ۴ نفر کافی می‌باشد.

نکات طلایی

  • اگر می‌خواهید بادمجان‌ها خوشمزه‌تر و تردتر شوند، آن‌ها را گریل کنید.
  • برای عطر و طعم بهتر، سبزی تازه مانند ریحان یا جعفری را در پایان اضافه کنید.
  • می‌توانید مقدار کمی پنیر موتزارلا روی پیش غذا بریزید تا کشدار و جذاب شود.

همچنین بخوانید:

سریال رویای ریحانه | داستان خانوادگی و زمان پخش + بازیگران کامل

واکنش احساسی مونا کرمی به ازدواج کامران تفتی و متین ستوده + عکس

هادی حجازی‌فر و ماجرای جنجالی گاز گرفتن دست مجید صالحی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا