طرز تهیه پیاز کاراملی طلایی و خوشمزه در خانه + نکات حرفه‌ای

پیاز کاراملی
پیاز کاراملی یکی از چاشنی‌های پرطرفدار در آشپزی است که طعم بی‌نظیر و شیرین آن می‌تواند غذاهای ساده مثل برگر، استیک یا حتی پاستا را به سطحی حرفه‌ای برساند. برای تهیه پیاز کاراملی باید حرارت ملایم و زمان کافی اختصاص دهید تا شکر طبیعی داخل پیاز آزاد شود و آن را طلایی و خوش‌طعم کند.

پیاز کاراملی

مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملی

  • پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد): به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: به میزان کافی
  • کره: به دلخواه
  • نمک: کمی
  • شکر: در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری
  • سرکه بالزامیک: به دلخواه برای طعم خاص

طرز تهیه پیاز کاراملی مرحله به مرحله

پیاز کاراملی

مرحله اول: خرد کردن پیاز

ابتدا پیازها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. سپس آن‌ها را به صورت خلال‌های باریک و یکدست برش دهید تا همه یکنواخت بپزند.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

تابه‌ای با دیواره بلند روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون و کره داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس خلال‌های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: کاراملی کردن

حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید پیازها به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به آرامی بپزند. در این مدت چند بار آن‌ها را هم بزنید تا یکنواخت طلایی شوند و نسوزند. در صورت تمایل می‌توانید کمی نمک، شکر یا چند قطره سرکه بالزامیک برای طعم بهتر اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  مزه‌دار کردن جوجه کباب در خانه | ۳ طعم خوشمزه و متفاوت برای جوجه کباب

مرحله چهارم: نکات پایانی

برای جلوگیری از برشته شدن بیش از حد پیاز، هر از گاهی یک قاشق آب به تابه اضافه کنید. برای هر پیاز یک قاشق چایخوری روغن کافی است، اما اگر نیاز داشتید می‌توانید کمی بیشتر استفاده کنید.

نکات تکمیلی درباره پیاز کاراملی

  • زمان آماده‌سازی: حدود ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه
  • مناسب برای: پیش‌غذا یا چاشنی انواع غذاها
  • میزان مواد ذکر شده برای ۴ نفر کافی است.

چگونه از پیاز کاراملی استفاده کنیم؟

پیاز کاراملی علاوه بر اینکه در کنار غذاهایی مانند استیک و برگر فوق‌العاده خوشمزه می‌شود، می‌تواند طعم خاصی به املت یا پیتزا بدهد. حتی می‌توانید آن را به صورت آماده در یخچال تا چند روز نگهداری کنید.

همچنین بخوانید:

قیمت طلا و سکه امروز ۱ مهر ۱۴۰۴ | نوسانات بازار و جدول کامل

بیوگرافی آیتانا بونماتی، ستاره فوتبال زنان

روشنک گرامی در برنامه با ضیا | ازدواج، حلقه‌ها و ناگفته ها

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا