کاچی ایرانی مقوی و خوشمزه | طرز تهیه مرحله به مرحله کاچی با زعفران و هل

کاچی

کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که به دلیل طعم بی‌نظیر و خواص تغذیه‌ای، گزینه‌ای عالی برای صبحانه، عصرانه و حتی افطار در ماه رمضان می‌باشد. این دسر سنتی علاوه بر خوشمزه بودن، برای تقویت زنان تازه زایمان کرده بسیار مفید است.

کاچی

مواد لازم برای تهیه کاچی

مواد لازممقدار
آرد برنج یا گندم۳۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
آب۷ لیوان
گلاب۱ لیوان
کره۱۰۰ گرم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
پودر هل۱ قاشق مرباخوری
دارچینبرای تزیین
خلال پسته و بادامبرای تزیین

دستور تهیه کاچی مرحله به مرحله

کاچی

مرحله اول: آماده سازی شربت

در یک قابلمه مناسب، شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و آب به جوش آید.

مرحله دوم: افزودن گلاب و زعفران

پس از جوش آمدن شکر، گلاب را به آن اضافه کرده و سپس زعفران دم کرده را نیز به شربت بیفزایید و مخلوط کنید.

مرحله سوم: آماده سازی کره و آرد

کره را در قابلمه‌ای دیگر ذوب کنید و در صورت تمایل کمی روغن گیاهی اضافه کنید. سپس آرد الک شده را کم‌کم به کره اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا رنگ طلایی پیدا کند.

مرحله چهارم: ترکیب شربت و آرد

آرد تفت داده شده را به شربت اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید تا کاچی به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم: افزودن طعم‌دهنده‌ها

پودر هل و در صورت علاقه دارچین را به کاچی اضافه کرده و مخلوط کنید. این مرحله باعث عطر و طعم بی‌نظیر کاچی می‌شود.

بیشتر بخوانید:  لوبیا پلو: طعم اصیل ایرانی در هر لقمه

مرحله ششم: تزیین کاچی

کاچی را در ظرف سرو بریزید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید. کاچی را بهتر است گرم سرو کنید تا طعم واقعی آن حس شود.

نکات طلایی برای پخت کاچی

  • می‌توان شکر را با عسل یا نبات آسیاب شده جایگزین کرد.
  • اضافه کردن تخم مرغ برای زنان تازه زایمان کرده بسیار مقوی است.
  • کاچی نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد؛ غلظت آن مانند فرنی یا ماست چکیده مناسب است.
  • به جای آرد گندم می‌توان از آرد برنج استفاده کرد و یا ترکیبی از هر دو را به کار برد.
  • می‌توانید کمی زنجبیل یا گل گاو زبان برای طعم بهتر اضافه کنید.
  • هنگام پخت، از هم زدن زیاد خودداری کنید و از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید تا کاچی به روغن بیفتد.
  • رنگ کاچی بسته به مدت زمان تفت دادن آرد و نوع شربت متفاوت خواهد بود.
  • برای تنوع، کرمانی‌ها به کاچی آجیل چهار فصل اضافه می‌کنند.

سخن پایانی

کاچی یکی از دسرهای ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه است که می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با رعایت نکات بالا، استفاده از مواد تازه و باکیفیت، و افزودن ادویه‌های طبیعی، کاچی شما نه تنها لذیذ خواهد بود بلکه از نظر تغذیه‌ای نیز بسیار مفید است.

همچنین بخوانید:

خواص شگفت‌انگیز آب آلبالو برای خواب، پوست، کاهش وزن و پیشگیری از آلزایمر

چرا زنان همیشه عذرخواهی می کنند؟ کشف راز روانشناسی عذرخواهی بیش از حد

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده | آلبالو پلو مجلسی خوشمزه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا