طرز تهیه همبرگر خانگی پفکی و خوشمزه | فست فود سالم در خانه

همبرگر

همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فودی است که با رعایت چند نکته ساده می‌توانید در خانه نیز برگری خوشمزه و پفکی تهیه کنید. در این آموزش، گام به گام همراه با نکات حرفه‌ای، طرز تهیه همبرگر خانگی سالم را خواهید آموخت.

همبرگر

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی (برای ۴ نفر)

موادمقدار
گوشت گوساله چربی دار۵۰۰ گرم
فلفل قرمز تند دودییک پنس
پنیر چدار رنده شده۵۰ گرم
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
فلفل سفیدنصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری۱.۵ قاشق غذاخوری
پیاز۴ عدد کوچک (حدود ۳۰ گرم)
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شدهمقداری کم
کاهو، گوجهبه مقدار لازم برای سرو
نان برگربه اندازه لازم

مراحل پخت همبرگر خانگی پفکی

همبرگر

مرحله ۱: آماده سازی پیاز و گوشت

پیازها را پوست بگیرید و داخل میکسر خرد کنید. سپس گوشت گوساله را تکه‌تکه کنید و همراه پیاز داخل میکسر بریزید تا خودتان آن‌ها را به حالت چرخ شده درآورید.

مرحله ۲: ترکیب مواد و ادویه‌ها

گوشت و پیاز میکس شده را در یک کاسه بریزید و همه ادویه‌ها شامل فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر سیر، فلفل سیاه، نمک و رزماری را به کاسه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳: افزودن پنیر

پنیر چدار و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا یکدست و پفکی شود.

بیشتر بخوانید:  راز طلایی سرآشپزها برای نچسبیدن ته‌دیگ غذای نذری

مرحله ۴: شکل دادن به برگر

مواد را به اندازه یک پرتقال برداشته و در دستگاه برگرساز یا با دست به شکل گرد فرم دهید.

مرحله ۵: سرخ کردن برگر

تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس برگرها را در تابه قرار دهید و هر دو طرف را خوب سرخ کنید تا پخته و طلایی شوند.

مرحله ۶: سرو همبرگر

برگرهای پفکی آماده شده را با نان برگر، کاهو، گوجه و سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید برای تزئین از گوجه گیلاسی یا سبزیجات تازه استفاده کنید.

نکات حرفه‌ای برای تهیه همبرگر خوشمزه

  • استفاده از گوشت تازه و ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی طعم همبرگر را لذیذتر می‌کند.
  • استراحت گوشت به مدت ۱ روز در یخچال باعث خوش طعم و نرم شدن همبرگر می‌شود.
  • پودر سوخاری باعث حفظ بافت و جلوگیری از لاستیکی شدن گوشت می‌شود، اما زیاده‌روی نکنید.
  • برای تنوع، می‌توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس استفاده کنید.
  • می‌توان فیله گوشت را قبل از ترکیب با پودر سوخاری سرخ و سپس روی پاستا یا برگر گذاشت.

زمان آماده سازی و سرو

زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۲۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۳۰ دقیقه است. این دستور برای ۴ نفر مناسب بوده و می‌توانید آن را در وعده‌های نهار، شام یا میان وعده سرو کنید.

همچنین بخوانید:

راز طعم و خواص سبزی کوفته: راهنمای کامل سبزیجات معطر برای انواع کوفته ایرانی

خشک کردن آلبالو در خانه به روش‌های حرفه‌ای + نکات طلایی و آلبالو خشکه یکساله

خواص شگفت‌انگیز آب آلبالو برای خواب، پوست، کاهش وزن و پیشگیری از آلزایمر

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا