طرز تهیه بستنی سنتی کشدار و خوشمزه در خانه + نکات طلایی برای حرفه‌ای‌ها

بستی سنتی

بستنی سنتی یکی از دسرهای محبوب و قدیمی ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. در این مقاله، آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله بستنی سنتی را با نکات کلیدی برای داشتن بستنی کشدار و خوشمزه ارائه می‌کنیم.

بستی سنتی

مواد لازم برای بستنی سنتی

  • شیر پرچرب: ۱ لیتر
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • گلاب: نصف استکان
  • ثعلب: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۵۰ گرم
  • خامه پرچرب: ۱۰۰ گرم

مرحله اول: آماده‌سازی خامه

ابتدا خامه را در یک سینی صاف پهن کنید تا قطر آن به حدود ۲ میلی‌متر برسد. سپس سینی خامه را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و آماده اضافه شدن به بستنی شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد شیر

شیر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در همین حین، زعفران دم کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن شکر و ثعلب

شکر و ثعلب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به تدریج به شیر در حال جوش اضافه نمایید. مواد را خوب هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله چهارم: خنک کردن و کشدار کردن بستنی

قابلمه را از روی حرارت برداشته و روی یخ قرار دهید تا خنک شود و کمی کشدار گردد. سپس مواد را داخل فریزر قرار دهید. هر نیم ساعت مواد را بیرون آورده و هم بزنید، این کار را پنج بار تکرار کنید تا بستنی کش بیاید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیر انبه خانگی خوشمزه و مقوی | نوشیدنی خنک تابستانی

مرحله پنجم: افزودن پسته و خامه یخ‌زده

در آخر، خلال پسته و خامه یخ‌زده را خرد کرده و به بستنی اضافه کنید. سپس بستنی را در ظرف سرو بریزید و با خانواده یا دوستان میل نمایید.

نکات طلایی برای تهیه بستنی سنتی کشدار

بستی سنتی

  • استفاده از خامه با درصد چربی ۳۵ به بالا برای بافت بهتر ضروری است.
  • ثعلب مرغوب باعث کشدار شدن بستنی می‌شود؛ در غیر این صورت بستنی یخ می‌زند و کش نمی‌آید.
  • استفاده بیش از حد شکر مانع از بسته شدن درست بستنی می‌شود.
  • می‌توانید به جای زعفران از پودر کاکائو برای بستنی شکلاتی استفاده کنید.
  • شیر را قبل از ترکیب با سایر مواد حتماً بجوشانید.
  • خامه را در فریزر به صورت یکنواخت منجمد کنید تا تکه‌های یخ نزند.

نکات تکمیلی در مورد بستنی سنتی

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه است.
  • زمان پخت و فریز کردن بستنی تقریبا ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد.
  • مقدار مواد اولیه برای ۲ نفر مناسب است، ولی می‌توانید آن را افزایش دهید.
  • بستنی سنتی می‌تواند به عنوان میان‌وعده یا دسر سرو شود.

با رعایت این مراحل و نکات، بستنی سنتی شما کشدار، خوشمزه و عطردار خواهد شد و تجربه‌ای لذت‌بخش از یک دسر سنتی ایرانی را خواهید داشت.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کباب برگ رستورانی خوشمزه و نرم؛ فوت و فن کباب مجلسی ایرانی

تیپ خیره‌کننده هومن سیدی و جواد عزتی در جشنواره تورنتو | سورپرایز فصل دوم وحشی

گوشواره‌‌ی بزرگ و مینیمال | ترکیب شیک و جسورانه در استایل

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا