میگو پلو هواری جنوبی | طرز تهیه مرحله به مرحله و نکات طلایی

میگو پلو

میگو پلو هواری، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای سنتی جنوب کشور است. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله میگو پلوی جنوبی به همراه نکات کلیدی و توصیه‌های کاربردی را خواهید آموخت.

میگو پلو

مواد لازم برای میگو پلو هواری

موادمقدار
برنج۳ پیمانه
میگو۴۰۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ‌خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو هواری

میگو پلو

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

ابتدا برنج را خوب بشویید و برای چند ساعت در آب و کمی نمک خیس دهید تا دانه‌ها نرم و یکدست شوند. این کار باعث می‌شود برنج هنگام دم کشیدن بهتر شکل بگیرد و له نشود.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد اصلی

پیاز و سیر را ریز خرد کنید. تابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس سیر را اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید تا عطر آن‌ها به خوبی آزاد شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌ها و میگو

زردچوبه، فلفل و زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها منتشر شود. سپس میگوها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم با مواد مخلوط کرده و به آرامی تفت دهید.

مرحله چهارم: پخت میگو

یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به آرامی جا بیفتند. در پایان پخت، گشنیز خرد شده را اضافه کنید تا طعم و رنگ تازه‌ای به میگو پلو بدهد.

بیشتر بخوانید:  راز طعم ماندگار حلوای هویج ارومیه‌ای 

مرحله پنجم: دم کردن برنج

برنج را آبکشی کنید و در قابلمه‌ای مناسب برای دم کردن قرار دهید. کمی روغن کف قابلمه بریزید و ابتدا چند کفگیر برنج بریزید. سپس یک لایه از مواد میگو و سبزیجات بدون آب را روی برنج قرار دهید و مجدداً برنج بریزید. این کار را تا پایان مواد تکرار کنید. حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.

نکات طلایی برای میگو پلو هواری

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۲۰ دقیقه است و زمان پخت تقریبا ۱ ساعت می‌باشد.
  • میگو پلو هواری مناسب وعده نهار، شام و حتی افطار و سحری در ماه رمضان است.
  • مقدار مواد اولیه برای ۳ نفر کافی است و برای تعداد بیشتر، نسبت مواد را افزایش دهید.
  • می‌توانید به جای میگو تازه از میگو یخ زده هم استفاده کنید اما مطمئن شوید که آب اضافی آن گرفته شده باشد.
  • دم کردن برنج با لایه‌های مواد باعث می‌شود هر دانه برنج طعم مواد را به خود بگیرد و غذا خوشمزه‌تر شود.

همچنین بخوانید:

استایل لایه‌ای پاییزی: ترکیب شومیز یقه‌اسکی و کت برای یک استایل اسمارت-کژوال جذاب

علائم خرابی تسمه تایم | نشانه‌های تعویض به موقع برای جلوگیری از نابودی موتور

چرا فیلتر هوای خودرو روغنی می‌شود؟ ۳ دلیل مهم و راه‌حل فوری

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا