طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی | شیرینی خوشمزه عید نوروز

شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی یکی از شیرینی‌های سنتی و پرطرفدار مشهد است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم خاصش جایگاه ویژه‌ای در پذیرایی‌های عید نوروز دارد. درست کردن این شیرینی در خانه بسیار ساده و لذت‌بخش است. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه شیرینی پادرازی را مرحله‌به‌مرحله یاد بگیرید.

شیرینی پادرازی

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

مواد اولیهمقدار
آرد گندم۱۲۵ گرم
آرد نخودچی۱۵۰ گرم
آرد برنج۱۲۵ گرم
پودر شکر۱۵۰ گرم
کره۲۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
پودر هل¼ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ، کنجد، پودر پسته، آب زعفران و روغن مایعبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی پادرازی مرحله به مرحله

شیرینی پادرازی

۱. آماده‌سازی مواد

مواد اولیه را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. این کار باعث می‌شود خمیر بهتر شکل بگیرد.

۲. ترکیب کره و شکر

کره نرم شده را با پودر شکر در یک کاسه بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا بافتی کرم مانند و یکدست به دست آید.

۳. افزودن تخم مرغ و هل

تخم مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی داشته باشید. سپس پودر هل را نیز بیفزایید تا عطر دلپذیری به خمیر بدهد.

۴. اضافه کردن آردها

آرد گندم، آرد نخودچی و آرد برنج را سه بار الک کنید. سپس به آرامی و مرحله‌به‌مرحله به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.

بیشتر بخوانید:  کوکو سبزی شیرازی؛ غذای سنتی و خوشمزه جنوب ایران

۵. استراحت خمیر

خمیر آماده را داخل نایلون قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا شکل‌گیری شیرینی راحت‌تر شود.

۶. قالب زدن خمیر

خمیر را روی سطح صاف باز کنید. با وردنه روی خمیر فشار دهید تا ضخامت یکسانی پیدا کند. سپس با قالب مستطیلی شبیه شیرینی زبان، خمیر را برش دهید.

۷. تزیین و پخت

زرده تخم مرغ، آب زعفران و کمی روغن مایع را مخلوط کنید و با قلمو روی سطح شیرینی‌ها بمالید. برای زیبایی بیشتر، کمی کنجد یا پودر پسته روی آن‌ها بپاشید. سپس با چنگال چند خط روی شیرینی‌ها ایجاد کنید.

شیرینی‌ها را در سینی چرب شده بچینید و داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی شوند.

نکات مهم در تهیه شیرینی پادرازی

  • زمان آماده‌سازی حدود ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه و زمان پخت ۱۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۴ نفر مناسب است.
  • شیرینی پادرازی بهترین گزینه برای پذیرایی در عید نوروز و مهمانی‌هاست.
  • برای خوش‌طعم‌تر شدن می‌توانید کمی وانیل یا گلاب به خمیر اضافه کنید.

جمع‌بندی

شیرینی پادرازی یک شیرینی سنتی مشهدی است که طرز تهیه ساده و طعم لذیذی دارد. اگر به دنبال شیرینی خشک خوشمزه برای عید هستید، این شیرینی انتخابی عالی است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم در کنار چای یا قهوه بسیار دلنشین خواهد بود.

همچنین بخوانید:

بازگشت استایل پرپی| ترند کلاسیک و مدرن در دنیای مد ۲۰۲۵

حالت تهوع هنگام گرسنگی؟ علت‌ها، راهکارها و پیشگیری علمی

گم شدن یا سرقت کارت بانکی؟ سریع‌ترین راه‌های مسدود کردن و جلوگیری از سوءاستفاده!

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا