طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و سالم | آموزش مرحله به مرحله + نکات حرفه‌ای

سالاد فصل

سالاد فصل یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین سالادها است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، میان وعده یا حتی دسر سالم در سفره خود سرو کنید. در این دستور، طعم تازه کاهو، خیار و گوجه با هویج رنده شده و سس پرتقال ترکیبی بی‌نظیر ایجاد می‌کند.

سالاد فصل

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل

مواد اولیهمقدار لازم
کاهو۲ بوته کوچک
خیار۳ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
هویج۲ عدد
کلم قرمز۱ عدد کوچک
سس مایونز۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنجبه مقدار لازم
آب پرتقال تازه۱ عدد
شکربه میزان دلخواه
نمککمی

طرز تهیه سالاد فصل مرحله به مرحله

سالاد فصل

مرحله ۱: آماده‌سازی سبزیجات

ابتدا کاهو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید. کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک خرد کنید. خیار و گوجه‌ها را حلقه‌حلقه کنید و به شکل دلخواه روی کاهو و کلم بچینید. در نهایت هویج را رنده کرده و روی سالاد بریزید.

مرحله ۲: آماده کردن سس سالاد

در یک کاسه مناسب، سس مایونز را با مقداری نمک، شکر و آبلیمو یا آب نارنج مخلوط کنید. برای طعم بهتر و تازه‌تر، آب یک عدد پرتقال تازه را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و خوشرنگ با نکات طلایی

مرحله ۳: سرو سالاد فصل

سس آماده شده را به آرامی روی سالاد بریزید و تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید تا سس به همه قسمت‌ها برسد. سالاد را می‌توانید به صورت تازه سرو کنید یا چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.

نکات حرفه‌ای برای خوشمزه‌تر شدن سالاد فصل

  • می‌توانید به جای آبلیمو، از لیمو ترش تازه استفاده کنید تا طعم سالاد بی‌نظیر شود.
  • برای زیبایی بیشتر، کلم قرمز و هویج را به شکل خلال یا رنده درشت آماده کنید.
  • اضافه کردن کمی نعنا خشک یا جعفری تازه خرد شده طعم و عطر سالاد را چند برابر می‌کند.
  • برای سالاد رژیمی، می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کرده و با ماست کم چرب ترکیب کنید.
  • سالاد را حداکثر تا ۲ ساعت قبل از سرو آماده کنید تا تازه و ترد باقی بماند.

زمان و سرو

  • زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • مناسب برای: پیش‌غذا، میان وعده یا دسر
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

همچنین بخوانید:

آویز و درکوب پاییزی در ورودی منزل | دکوراسیون پاییزی شیک و ساده

چگونه پوست صاف و شفاف داشته باشیم؟ نکات طلایی مراقبت از پوست

روش آسان پخت سالونه ماهی جنوبی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا