طرز تهیه خیار شور خانگی خوشمزه و ترد | آموزش مرحله به مرحله

خیار شور خانگی

خیارشور یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها برای ساندویچ‌ها و فست فودهاست. در این مقاله، با روش کامل و حرفه‌ای درست کردن خیار شور خانگی آشنا خواهید شد تا همیشه یک خیار شور خوشمزه، ترد و سالم داشته باشید.

خیار شور خانگی

مواد لازم برای خیار شور خانگی

مواد لازممقدار
خیار۲ کیلوگرم
نمک۱/۴ لیوان
آب۲ لیتر
سرکهنصف پیمانه
سیر۶ حبه
فلفل تند و شیرین۶ عدد
شوید۱-۲ شاخه
ترخون۴ ساقه
دانه فلفل سیاهبه میزان لازم

مرحله به مرحله طرز تهیه خیار شور

خیار شور خانگی

مرحله اول: آماده‌سازی ظرف‌ها

ابتدا تمامی وسایل مورد نیاز را شسته و خشک کنید. حتی یک قطره آب باقی نماند تا خیارشور شما دچار کپک یا فساد نشود.

مرحله دوم: آماده‌سازی محلول آب و سرکه

در یک قابلمه مناسب، آب را با نمک و سرکه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. این محلول پایه خیارشور شماست.

مرحله سوم: سوراخ کردن خیار

با استفاده از خلال دندان، چند سوراخ در خیار ایجاد کنید تا محلول سریع‌تر و بهتر جذب شود و خیارشور زودتر آماده شود.

مرحله چهارم: آماده کردن سیر و فلفل

  • سیرها را از وسط شیار دهید تا ظاهر سالم داشته باشند ولی طعمشان به مواد منتقل شود.
  • فلفل‌ها را نیز از وسط شکاف دهید تا سریع‌تر طعم دهند.

مرحله پنجم: چیدن خیار و ادویه‌ها در شیشه

ابتدا چند حبه سیر و ۳ عدد فلفل داخل شیشه قرار دهید، سپس خیارها را به صورت ایستاده بچینید. لابه‌لای خیارها، شاخه‌های ترخون و شوید و باقی فلفل‌ها را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد ماکارونی مرغ خوشمزه | نکات طلایی و مرحله‌ای

مرحله ششم: افزودن محلول آب و سرکه

محلول آب و سرکه را پس از خنک شدن به دمای ولرم، آرام‌آرام داخل شیشه بریزید تا تمام خیارها پوشیده شوند. هیچ فضای خالی بین محتویات و درب شیشه باقی نگذارید.

مرحله هفتم: نگهداری و آماده شدن

شیشه خیارشور را در جای خنک و دور از نور مستقیم آفتاب برای ۲ هفته تا یک ماه نگهداری کنید تا خیارشور کاملاً آماده شود.

نکات کلیدی و حرفه‌ای برای خیار شور عالی

  • ظرف نگهداری باید کاملاً تمیز و خشک باشد.
  • خیارها را تا حد امکان هم‌اندازه انتخاب کنید.
  • برای خیارشور تند، تمام فلفل‌ها تند باشند و برای طعم ملایم، فلفل شیرین جایگزین کنید.
  • برای جلوگیری از فساد، مطمئن شوید هوایی بین درب و محتویات شیشه وجود ندارد.
  • می‌توانید یک کیسه فریزر روی محتویات قرار دهید و سپس درب شیشه را ببندید.
  • برای رنگ تیره‌تر، شیشه را در معرض نور خورشید قرار دهید و برای رنگ روشن، در سایه نگه دارید.

زمان آماده‌سازی و سرو

زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه است و این مقدار برای ۴ نفر مناسب می‌باشد. خیارشور را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا چاشنی در وعده‌های مختلف سرو کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مربای هویج خانگی خوشمزه و مجلسی | آموزش مرحله به مرحله

ماه‌گرفتگی و متولدین هر ماه | چه کسانی خوش‌شانس‌اند و چه کسانی باید مراقب باشند؟

دواین جانسون راز کاهش وزن ۲۷ کیلویی‌اش را فاش کرد | علت لاغری راک

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا