طرز تهیه مربای هویج خانگی خوشمزه و مجلسی | آموزش مرحله به مرحله

مربای هویج

مربای هویج یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین مرباها برای صبحانه و میان‌وعده است. این مربا به دلیل طعم دلنشین و امکان تهیه در تمام فصول، جایگزین مناسبی برای مرباهای سیب، به یا زردآلو می‌باشد. در این مطلب از آشپزخانه نمناک، طرز تهیه مربای هویج خانگی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مربای هویج

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

مواد لازممقدار
هویج۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب۲ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
هل۲ حبه
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام (تزئین)۱ قاشق غذاخوری

نکته: میزان شکر را می‌توانید بسته به ذائقه و شیرینی هویج تنظیم کنید.

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای هویج

مرحله ۱: آماده‌سازی هویج

هویج‌ها را بشویید، پوست بگیرید و دوباره شست‌وشو دهید تا کاملاً تمیز شوند. سپس با دندانه متوسط رنده کنید.

مرحله ۲: تفت دادن هویج

هویج‌های رنده شده را در قابلمه مناسب بدون روغن حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ خامی آن‌ها گرفته شود.

مرحله ۳: اضافه کردن آب

دو پیمانه آب به هویج‌ها اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شوند.

مرحله ۴: افزودن شکر

شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملاً در آب هویج حل شده و تبدیل به شهد شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه لازانیا رولی بدون سس بشامل | فینگر فود خوشمزه و آسان

مرحله ۵: افزودن زعفران و گلاب

زعفران دم کرده، دو قاشق غذاخوری گلاب و دو حبه هل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم آن‌ها در مربا پخش شود.

مرحله ۶: افزودن آبلیمو

یک قاشق غذاخوری آبلیمو ۱۰ دقیقه قبل از پایان پخت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله ۷: سرو و نگهداری

مربا را پس از خنک شدن در ظرف مناسب بریزید و در صورت تمایل با خلال پسته و بادام تزئین کنید. مربا را می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

نکات کلیدی برای تهیه مربای هویج عالی

مربای هویج

  • برای جلوگیری از شکرک زدن، مربا را روی حرارت ملایم بپزید.
  • میزان شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اگر مربا شکرک زد، کمی آب و گلاب اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.
  • برای طعم متفاوت می‌توانید پوست پرتقال تازه یا خشک شده را اضافه کنید (قبل از اضافه کردن آن را بجوشانید و آبش را چند بار عوض کنید).
  • از قابلمه تفلون یا لعابی استفاده کنید تا مربا بهتر پخته شود.
  • برای اطمینان از غلظت مربا، کمی از آن را بعد از سرد شدن تست کنید.

نکات تکمیلی

زمان پخت و انتظار حدود ۱ ساعت است. مربای هویج مناسب برای میان‌وعده و صبحانه می‌باشد.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه و سفت بدون نگهدارنده | راز ماست حرفه‌ای خانگی

شربت زعفران خانگی مجلسی | نوشیدنی سنتی ایرانی با خواص بی‌نظیر

شربت تخم شربتی خانگی | نوشیدنی سنتی سالم و لاغرکننده

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا