طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر | میان وعده خوشمزه و سریع

ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها و پیش‌غذاها در سراسر جهان است. این خوراک خوشمزه که اصالت آن به مکزیک بازمی‌گردد، در ایران با طعم‌های متنوع و مطابق ذائقه ایرانی سرو می‌شود. در این مقاله با یک دستور ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر پیتزا آشنا می‌شوید که به راحتی در خانه قابل تهیه است و طعم فوق‌العاده‌ای دارد.

ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

مواد اولیهمقدار
ذرت۵۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
آبلیمو یا لیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی مرحله به مرحله

ذرت مکزیکی

مرحله ۱: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای متوسط خرد کنید. سپس در یک قابلمه آب به جوش آورده و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. قارچ‌ها را به آب در حال جوش بیفزایید و اجازه دهید یک جوش بزنند، سپس سریع آبکش کرده و زیر آب سرد قرار دهید تا بافتشان حفظ شود.

مرحله ۲: تفت دادن ذرت

در یک قابلمه مناسب کره و روغن مایع را روی حرارت ملایم ذوب کنید. ذرت‌ها را اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا طعم و عطر کره به خورد ذرت برود و کمی نرم شوند.

مرحله ۳: ترکیب ذرت و قارچ

قارچ آبکش شده را به ذرت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۴: افزودن ادویه‌ها

نمک، فلفل سیاه و قرمز و آویشن را اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا ادویه‌ها کاملاً با مواد ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورش به اصفهان

مرحله ۵: افزودن سس

سس مایونز را با همزن کمی رقیق کنید و به ذرت و قارچ اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۶: اضافه کردن پنیر پیتزا

پنیر پیتزا را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم آب شود. می‌توانید پنیر را همراه با کمی روغن تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید.

نکات طلایی برای ذرت مکزیکی خوشمزه

  • می‌توانید به دلخواه خود از کالباس، سبزیجات معطر تازه و حتی پودر سیر یا خردل استفاده کنید.
  • قارچ را می‌توان تنها تفت داد و نپخت.
  • کره می‌تواند محلی یا گیاهی باشد.
  • پنیر پیتزا قبل از اضافه کردن بهتر است به دمای محیط برسد.
  • برای ذرت تازه، آن را ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید و کمی نمک به آب اضافه کنید.
  • برای تزئین می‌توانید از چیپس خلالی یا سبزیجات تازه استفاده کنید.

نکات تکمیلی

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه: حدود ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۲ نفر
  • سرو در: میان وعده، پیش غذا یا دسر

نتیجه‌گیری

با این دستور ساده و خوشمزه، می‌توانید یک ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر پیتزا درست کنید که مناسب پاییز و زمستان و هر موقع از سال است. طعم کره، پنیر و ادویه‌ها، آن را به یک میان وعده محبوب در جمع‌های دوستانه و خانوادگی تبدیل می‌کند.

همچنین بخوانید:

ماه‌گرفتگی و متولدین هر ماه | چه کسانی خوش‌شانس‌اند و چه کسانی باید مراقب باشند؟

علت درگذشت ژاکلین ویگن + عکس قبل از پیری و زندگی شخصی

دواین جانسون راز کاهش وزن ۲۷ کیلویی‌اش را فاش کرد | علت لاغری راک

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا