طرز تهیه شربت آلبالو خانگی | خنک‌ترین نوشیدنی تابستانی با طعم ترش و شیرین

شربت آلبالو

شربت آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سنتی ایران است که مخصوصاً در فصل تابستان بسیار محبوب می‌شود. طعم ترش و شیرین آن باعث رفع عطش و خستگی در روزهای گرم می‌شود و حتی در سفره‌های افطاری ماه رمضان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

شربت آلبالو

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو خانگی

مواد لازممقدار مورد نیاز
آلبالو تازه۱ کیلوگرم
شکر۱.۵ کیلوگرم
جوهر لیمونوک قاشق چای‌خوری
آببه مقدار لازم

طرز تهیه شربت آلبالو طبیعی

مرحله اول: آماده‌سازی آلبالو

ابتدا آلبالوها را در قابلمه بریزید، روی آن‌ها آب اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بمانند. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و شاخه و برگ‌های اضافی را جدا کنید.

مرحله دوم: گرفتن هسته‌ها

برای این مرحله می‌توانید از دستگاه هسته‌گیر استفاده کنید. اگر در دسترس نبود، دانه‌ها را به صورت دستی خارج کنید.

مرحله سوم: لایه‌چینی با شکر

در یک قابلمه مناسب، لایه‌ای از آلبالو بریزید و روی آن مقداری شکر بپاشید. این کار را تکرار کنید تا همه آلبالو و شکر تمام شود. سپس قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله چهارم: پخت اولیه شربت

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید. دقت کنید شعله زیاد نباشد تا آلبالوها نسوزند، و کم هم نباشد که رنگ شربت تیره شود.

بیشتر بخوانید:  کیک یزدی خانگی با طعمی نو

مرحله پنجم: گرفتن کف شربت

در زمان جوشیدن، کف صورتی روی سطح شربت ایجاد می‌شود. این کف را با قاشق بگیرید تا رنگ و طعم شربت شفاف‌تر و دلپذیرتر شود.

مرحله ششم: جدا کردن آلبالوها

پس از جوشیدن، شربت و میوه‌ها را از صافی رد کنید. آلبالوهای جداشده را می‌توانید در ظرفی در یخچال نگهداری کنید و بعدها برای درست کردن آلبالو پلو یا مربای آلبالو استفاده کنید.

مرحله هفتم: غلیظ شدن شربت

شربت صاف‌شده را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی قوام پیدا کند. در این مرحله هم کف‌های باقی‌مانده را جمع کنید.

مرحله هشتم: افزودن جوهر لیمو

برای جلوگیری از شکرک زدن، نوک قاشق چای‌خوری جوهر لیمو به شربت اضافه کنید.

مرحله نهم: سرد کردن و نگهداری

شربت را پس از خنک شدن در شیشه‌های تمیز و درب‌دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات طلایی برای شربت آلبالو خوشمزه

شربت آلبالو

  • اگر آلبالوها خیلی ترش بودند، مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
  • برای تنوع در طعم، می‌توانید مقدار کمی وانیل به شربت اضافه کنید.
  • غلظت شربت نباید زیاد باشد، چون پس از خنک شدن سفت‌تر می‌شود.
  • آلبالوهای جداشده را با کمی شربت و جوهر لیمو روی حرارت بگذارید و مربای آلبالو درست کنید.

همچنین بخوانید:

تعبیر خواب آتشدان | معنی دیدن آتشدان در خواب

تعبیر خواب آپارتمان | معنی دیدن خانه و آپارتمان در خواب

تعبیر خواب آبیاری گل ها | معنی دیدن آبیاری کردن گل ها در خواب

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا